Libnet.ro
UNICEF

16:46

Presa internationala, relatari despre alegerile din Romania: Iohannis reuseste o victorie istorica

B1 B1,
Presa internationala, relatari despre alegerile din Romania: Iohannis reuseste o victorie istorica

Presa internationala a relatat, duminica, despre victoria lui Klaus Iohannis. Astfel, Reuters a transmis ca Iohannis, un politician de centru, a castigat usor al doilea tur al scrutinului. continuă pe B1

Presa internationala despre alegerile din Romania: Iohannis reuseste o victorie istorica Victoria a confirmat radacinile europene ale tarii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, un politician de centru, a castigat usor al doilea tur al scrutinului prezidential, dupa cum era de asteptat, invingand-o pe adversara socialista prin angajamentul de relansare a reformelor judiciare incetinite de succesivele guverne social-democrate PSD), relateaza agentia de presa Reuters. Un vot care a confirmat radacinile europene ale tarii, scrie Le Figaro. Presedintele Iohannis a obtinut o victorie rasunatoare, noteaza Romania Insider.

Finala prezidentialelor, in presa internationala. Reuters, Bloomberg si Voice of America il dau pe Klaus Iohannis castigator en-fafare si il lauda pe presedinte pentru atasamentul fata de domnia legii

Presa internationala n-a ramas indiferenta la evenimentul sfarsitului de an din Romania, finala alegerilor prezidentiale, in care presedintele in exercitiu, Klaus Iohannis, si Viorica Dancila,.

Alegeri Prezidentiale 2019, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din Romania

Alegerile Prezidentiale 2019, cele la finalul carora vom afla cine este seful statului pentru urmatorii cinci ani de zile, se desfasoara si duminica, 24 noiembrie. Sectiile de votare din tara pentru Alegerile Prezidentiale 2019- turul 2, se deschid duminica, la ora 07:00 si se vor inchide la ora 21:00. Al doilea tur al alegerilor in .

STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

STS anunta ca sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii, fiind disponibili pentru sprijin peste 1. 600 de angajati ai Serviciului. in tara si strainatate au fost distribuite peste 25. 000 de tablete, insa exista si dispozitive de rezerva.

CTP, furios pe tinerii din Romania: Nu le e rusine? Scrisoare catre cei intre 18 si 49 de ani

Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj foarte dur, la adresa tinerilor din Romania, care nu au mers sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Deoarece sectiile de votare pentru turul al doilea, de duminica, pe 24 noiembrie 2019, se vor inchide, peste doar cateva ore, la 21:00, gazetarul i-a .

Modificari in legea educatiei! Ce va fi interzis cu desavarsire in scolile din Romania

Inca de la Revolutia din 1989, sistemul de invatamant romanesc a fost ca in transee. Modificari in legea educatiei. Ce va fi interzis cu desavarsire in scolile din Romania? Modificari in legea educatiei. Ce va fi interzis in scolile din Romania? De la Revolutia din 1989, sistemul de invatamant romanesc a fost intr-un continuu proces .

Sectiile de votare din Romania in care nu a votat nimeni. in ce judete se afla

Exista mereu judete codase in care nu se inghesuie romanii la sectiile de votare. Unele din aceste judete sunt Covasna sau Harghita, care de regula au prezenta relativ mai scazuta la alegeri. , comparativ cu alte regiuni din tara. Dar, mai mult decat atat, tot in aceste judete sunt si sectiile de votare unde nu s-a .

Stirile ProTV: Cand va fi gata primul drum expres din Romania. Costa aproape un miliard de euro

Primul drum expres din Romania ar urma sa fie deschis circulatiei in 2022.

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, potrivit unei analize The Economist. Totusi, in ciuda dublarii salariilor in ultimii ani, coruptia, investitiile insuficiente si exodul personalului medical raman o plaga, noteaza jurnalistii The Economist.

O femeie celebra de afaceri din Romania, condamnata la inchisoare cu executare

Gabriela Ciuburciu, patroana societatii Vascar, unul dintre principalii jucatori de pe piata mezelurilor din Romania, a fost condamnata la inchisoare intr-un dosar de coruptie. Ea este acuzata ca a.

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )