Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alergia la ambrozie. Ce amenzi risca in 2020 cei care nu curata terenurile

B1 B1,
Alergia la ambrozie. Ce amenzi risca in 2020 cei care nu curata terenurile

Lunile de vara inseamna pentru aproape 500. 000 de romani inceputul chinului provocat de alergia laambrozie. Frumusetea naturii paleste in fata neplacerilor declansate de aceasta. continuă pe B1

Este oficial. Veste proasta pentru romanii care isi petrec vacanta pe litoralul romanesc. Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta aceasta regula

In contextul pandemiei de COVID-19 si al nerespectarii regulilor de distantare intre oameni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta s-a reunit pentru a decide regulile care se vor impune incepand cu 1 august, pe litoral. Astfel ca, purtarea mastii in spatii deschise si aglomerate va fi obligatorie. De asemenea, membrii comitetului pentru situatii de .

Studiu cu concluzii-surpriza: ce studii au, de fapt, cei care iau in deradere pandemia

Pe masura ce cazurile de infectare cu coronavirus au inceput sa creasca in Romania, tonul negationistilor a devenit, in mod paradoxal, si mai apasat. Numai ca cei care iau in deradere.

COVID-19 2020. Descoperirea care contrazice tot ce se stia pana acum

Descoperire socanta facuta de cerctatorii americani, care au descoperit ca in nasul copiilor infectati cu coronavirus sunt de 10, pana la 100 de ori mai multe bacterii decat la adulti. inca nu se stie daca micutii sub 5 ani transmit sau nu boala. in cazul in care o fac, acestia sunt adevarate bombe pline de .

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si episodul.

Cine sunt cei care cenzureaza Facebook-ul in Romania. Guvernul si MAI neaga, Uniunea Ziaristilor reactioneaza: Presa nu e terorista

Cine controleaza cenzurarea cuvantului romanesc de pe Facebook, cum s-a ajuns sa fie suprimat online, in premiera est-europeana, un ziar din Romania cu vechime de peste 20 de ani - National. ro, dupa o ancheta privind seful Jandarmeriei - si cum se explica faptul ca au fost interzise in acelasi timp doua bloguri anti-KGB-iste ale unor jurnalisti de la Chisinau si Bucuresti, secareanu. wordpress. com si Roncea. ro? intrebari la care incercam sa raspundem, in interesul tuturor utilizatorilor retelei globale. Pentru ca maine, indiferent daca sunteti simplu utilizator sau chiar portal de media, dumneavoastra puteti fi urmatorul.

Cei care neaga existenta virusului o fac fie din necunoastere fie din frica, sustine Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis considera ca romanii care neaga existenta noului coronavirus o fac fie .

Seful Consiliului Judetean Arges, mesaj catre cei care contesta purtarea mastii: Nu vreau sa ajungem sa dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua

Argesul este primul judet din Romania in care s-a decis obligativitatea purtarii mastii si in spatiile deschise, iar seful Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, le transmite locuitorilor care contesta aceasta masura ca judetul a ajuns intr-o situatie dramatica, din cauza cresterii accelerate a cazurilor de COVID-19: Nu vreau sa ajungem sa ne dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua.

Ce amenzi risca romanii daca nu poarta masca in aer liber. Unde a fost impusa aceasta masura

Masca devine obligatorie de la 1 august si in aer liberin mai multe judete ale tarii. Spre exemplu, in statiunile de pe Litoral turistii vor fi nevoiti sa poarte masca intre orele 18:00-24:00. Cine nu .

Avertisment pentru toti cei care au cont si card bancar. Se intampla cu bancile daca totul va continua la fel

Anul acesta e extrem de dificil pentru anumite categorii economice. Acum aflam mai multe despre ce se intampla cu bancile si ce ar insemna asta pentru tine. Conform ultimelor analize, sistemul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )