Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, miercuri dimineata

Antena3 Antena3,
Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile pe durata orelor urmatoare in cinci judete din centrul si. continuă pe Antena3

Cod galben de vant puternic in zece judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic valabile pana la ora 12:00 in judetele Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea, Caras-Severin, Timis,.

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Mai multe judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata, valabile in patru judete din centrul si sudul tarii, dar si avertizari de vant.

Cod galben de ceata densa in 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, avertizari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile pe durata orelor urmatoare in 14 judete din Transilvania, Muntenia si Oltenia.

Barbat de 33 de ani, arestat pentru exhibitionism. Victime, mai multe ELEVE din Bucuresti: Le aborda in apropierea scolilor

Un barbat de 33 de ania fost arestat preventiv in Capitala, fiind acuzat de exhibitionism. Acesta este acuzat de infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, dupa ce si-ar fi expus organul.

Romania cumpara tot mai multe alimente din strainatate

Romania a inregistrat in primele opt luni ale acestui an un deficit de 1,14 miliarde de euro in come.

Cod galben de vant pana la ora 12:00 in noua judete

Noua judete se afla sub cod galben de vant pana duminica la ora 12:00, conform Administratiei Nation.

Ce salariu are un angajat la Loteria Romana. Banii pentru care multi si-ar dori un job aici

Loteria Romana face angajari in mai multe judete din tara, iar salarile sunt foarte atractive. Multi si-ar dori sa obtina un loc de munca aici, dar pentru asta trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Posturile disponibile sunt cele de operator gestionar loto, in Timisoara, Cernavoda si Sighisoara. Loteria Romana face angajari. Salariile sunt atractive Loteria .

Premiile Grammy 2020: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Artistii Lizzo 31 de ani), Billie Eilish 17 ani) si Lil Nas X 20 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru a 62-a editie a galei de decernare a premiilor Grammy, acordate de Recording Academy.

Mai multe fragmente osoase si doua cranii umane, gasite pe un camp din Olt

Mai multe fragmente osoase si doua cranii au fost gasite pe un camp din judetul Olt, legistii stabil.

Perchezitii la mai multe companii specializate in importul si exportul fructelor in asortiment

Ofiterii Inspectoratului National de Investigatii, SIS si procurorii PCCOCS efectueaza perchezitii miercuri, 20 octombrie, la mai multe companii specializate in importul si exportul fructelor in asortiment. Actiunile ilegale ar fi dus la prejudicierea cu milioane de lei a bugetului de stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )