Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alerta de COVID, la un mare spital din Capitala. 11 cadre medicale, infectate

Antena3 Antena3,
Alerta de COVID, la un mare spital din Capitala. 11 cadre medicale, infectate

Este alerta de COVID-19 la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, dupa ce 11 cadre medicale de la sectia de Neurochirurgie au aflat ca sunt infectate cu coronavirus. continuă pe Antena3

Avionul care il transporta pe Alexei Navalny a aterizat la Berlin. Disidentul rus va fi dus de urgenta la un spital din capitala Germaniei

Avionul medical care il transportape disidentul rus Alexei Navalny a aterizat pe Aeroportul Tegel din Berlin, sambata dimineata, potrivit datelor de trafic aerian, transmiteReuters. Avionul.

Aleksei Navalnii ar putea fi transferat intr-un spital din Germania - surse Bild

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei din Rusia aflat in coma dupa ce ar fi fost otravit, ar urma sa fie transferat intr-un spital din Germania, afirma surse citate de publicatia Bild, scrie Mediafax. in acelasi timp, Le Monde scrie ca Franta este pregatita sa il primeasca pe Navalnii, potrivit Reuters.

Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani decat Andreea Esca

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai bine platite vedete din Romania atunci cand apare la televizor. Cunoscuta prezentatoare TV incasa la un momendat chiar si 50000 de euro pe luna. Mihaela Radulescu a avut cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani chiar decat Andreea Esca Mihaela Radulescu este o prezenta .

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

COVID-19 loveste din nou in familia Andreei Esca? De ce au ajuns copiii vedetei la spital?

Andreea Esca a trecut prin momente de groaza in urma cu aproximativ o luna, cand atat ea cat si sotul si fiul ei, Aris, au fost diagnosticati cu coronavirus. Potrivit declaratiilor vedetei, aceasta a contractat virusului de la sotul ei si nu de la acea petrecere atat de controversata. insa cei doi copii ai Andreei Esca au ajuns din nou la spital cu doar o zi in urma.

Un tanar din Capitala a fost arestat, dupa ce a agresat sexual o fata la metrou

Un barbat de 35 de ani din Bucuresti a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a agresat sexual o tanara de 25 de ani, in pasajul unei statii de metrou, a anuntat sambata Politia Capitalei.

MARCEL CIOLACU: Obiectivul la alegerile locale este sa ramanem cel mai mare partid din Romania

Obiectivul social-democratilor la alegerile locale este sa ramana in continuare cel mai mare partid politic din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )