Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani decat Andreea Esca

Playtech Playtech,
Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani decat Andreea Esca

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai bine platite vedete din Romania atunci cand apare la televizor. Cunoscuta prezentatoare TV incasa la un momendat chiar si 50000 de euro pe luna. Mihaela Radulescu a avut cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani chiar decat Andreea Esca Mihaela Radulescu este o prezenta . continuă pe Playtech

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa. Zacamantul se afla langa granitele maritime cu Romania si Bulgaria (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

UPDATE Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare zacamant de gaze naturale din istoria sa (Erdogan) Zacamantul, in apropiere de granita maritima cu Romania si Bulgaria

Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare zacamant de gaze naturale din istoria sa, a anuntat vineri presedintele Erdogan, citat de AFP.

Cel mai mare concurs de pescuit la crap, organizat in perioada 26-30 august

Cel mai mare concurs international de pescuit la crap al anului organizat de clubul sportiv Pelicanul se va desfasura in perioada 26-30 august pe lacul Sarulesti din judetul Calarasi.

Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania. Ce se intampla cu cel mai puternic laser din lume

Dupa demiterea managereului de proiect si aducerea la conducerea institutului a unui personaj controversat, afirmatiile de coruptie au inceput sa apara la Institulul de la Magurele, unde este dezvoltat cel mare proiect laser european. Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania Institutul Magurele, din apropierea Bucurestiului, gazduieste cel mai puternic laser stiintific din lume, insa .

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

Care este, de fapt, cel mai inalt munte din lume. NU mai este Everestul, asa cum stiam toti

Cel mai inalt munte nu mai este Everestul, asa cum stim cu totii. Daca e sa se masoare distanta de la centrul Pamantului, prin crusta ridicata din apropierea Ecuatorului, Muntele Chimborazo din Ecuador este de departe cel mai inalt munte. Care este cel mai inalt munte din lume. NU mai este muntele Everest, asa cum .

Cel mai nou cuplu din televiziune. Cine este iubita lui Dima Trofim

Dupa Dima Trofim suspina o gramada de admiratoare. De curand, acesta a fost surprins alaturi de noua iubita, spre dezamagirea fetelor. Iata cine este femeia din viata actorului. Dima Trofim are o noua iubita Considerat unul dintre cei mai ravniti barbati din showbizul romanesc, Dima Trofim isi dezamageste admiratoarele. Actorul si cantaretul din Republica Moldova .

Cat de rece poate fi in cel mai cald loc din lume si povestea unor recorduri care s-au dovedit a fi false

Intr-un sat din desertul californian Death Valley au fost 54,4 grade duminica, iar daca valoarea va fi validata, va fi noua maxima mondiala acceptata de toata lumea. Mai multe alte recorduri nu au rezistat cand au fost cu grija analizate, iar in articol puteti citi despre ele, dar si despre efectul caldurii extreme asupra vietii oamenilor. in plus, puteti citi si despre momentele cand este foarte rece in cel mai cald loc din lume.

Italia inregistreaza cel mai mare numar de cazuri noi incepand cu luna mai

Italia, pana in prezent printre tarile europene relativ scutite de reaparitia coronavirusului, a inregistrat 845 de cazuri noi in 24 de ore, cea mai mare cifra incepand cu 23 mai, potrivit unui raport publicat joi de Ministerul Sanatatii, citeaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )