Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alerta meteo ANM. Vin iar caldurile: cum va fi vremea in weekend

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vin iar caldurile: cum va fi vremea in weekend

Astazi, vremea va deveni predominant frumoasa, iar maximele zilei se vor incadra intre 26 si 36 de grade Celsius. Atmosfera va fi insorita si doar pe la munte sunt posibile ploi de scurta durata. Ce temperaturi ne asteapa, insa, in weekend, aflati in acest articol. Prognoza meteo. Astazi se anunta vreme calda Meteorologii au emis . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania. Care sunt judetele afectate

Vremea se strica, iar meteorologii au emis atentionari de furtuni. Pana astazi la pranz, in jumatatea de vest a teritoriului, avem cod galben, iar in 10 judete din Banat, Crisana, vestul Olteniei si al Transilvaniei s-a emis cod portocaliu. Alerta meteo ANM: judetele afectate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o .

Alerta meteo ANM pentru 30 de zile. Val de aer tropical in Romania: cate grade vor fi

Specialistii ANM au emis o alerta pentru 30 de zile. Care vor fi temperaturile de luna urmatoare? Meteorologii indica un val de aer tropical in Romania. Alerta meteo ANM pentru 30 de zile Un val de aer pune stapanire peste Romania, arata specialistii. Urmatoarele saptamani vor surprinde cu temperaturi peste normaul perioadei, iar in acelasi .

Alerta meteo: Cod galben de vijelii si ploi torentiale in Baragan

Vremea in stabila cuprinde si regiunile sud-estice ale tarii. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis joi cod galben de vreme rea, valabil pana la ora 22. 00, pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

Prognoza meteo ANM! Vremea schimba foaia. Anuntul meteorologilor pentru weekend

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 36 de grade! Ce se intampla cu vremea in zilele urmatoare.

Prognoza meteo vineri, 21 august. Se schimba vremea. Ce temperaturi vor fi pe litoral

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru ziua de vineri. Vremea se arata favorabila pentru mai multe zone din tara. Prognoza meteo pentru vineri, 21 august. Ce temperaturi vor fi Dupa ce in cursul saptamanii au fost mai multe zile cu instabilitate atmosferica accentuata, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, ziua de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )