Libnet.ro
UNICEF

08:30

ALERTA METEO Canicula si disconfort termic in Capitala. Cand vin ploile

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO Canicula si disconfort termic in Capitala. Cand vin ploile

In urmatoarele zile, vremea va fi caniculara in orele amiezii in Capitala, disconfortul termic fiind accentuat. Indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, potrivit prognozei speciale emise de Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe Adevărul

Alerta meteo de canicula! Zile de foc incepand de astazi

Luni, 1iulie, vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local canicularain zonele de campie si de podis, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatura-umezeala.

ALERTA METEO iN BUCURESTI! Canicula si ploi torentiale, plus disconfort termic

ANM a emis o prognoza speciala pentru Bucuresti. Meteorologii atrag atentia ca, in intervalul, marti 02 iulie, ora 12) - miercuri 03 iulie, ora 09), vremea va fi caniculara in orele amiezii, cand.

Alerta meteo: Cel mai periculos val de canicula loveste Romania. Cate grade se anunta si de cand se racoreste vremea

Ne asteapta cele mai calduroase zile din acest an, temperaturile resimtite de corpul uman fiind de peste 44 de grade. Urmeaza cel mai periculos val de canicula. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta ca vom avea partea de cea mai calduroasa vreme, urmand ca de joi temperaturile sa mai scada si disconfortul termic sa dispara. Pe zone restranse, nu vor lipsi furtunile violente.

Canicula si disconfort termic accentuat, in cea mai mare parte a tarii

Meterologii anunta ca vremea va fi caniculara, marti si miercuri, in cea mai mare parte a tarii, in .

Prognoza meteo pentru marti, 2 iulie. Disconfort termic in jumatate de tara, cealalta sub averse

Marti, 2 iulie, vremea se va mentine calduroasa, caniculara in orele amiezii mai ales in zonele de campie si de podis, unde si disconfortul termic va fi accentuat. in jumatatea de.

Avertizare Meteo: Canicula in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o informare privind temperaturile ridicate, intre 35 si 37 de grade, de luni si marti, cand indicele de confort termic va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Alerta meteo: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi judetele vizate!

Vremea va deveni calduroasa luni, 1 iulie, ba chiar local caniculara dupa-amiaza in zonele de campie si podis, unde si disconfortul termic va fi accentuat, potrivit fanatik. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )