Libnet.ro
UNICEF

12:45

Avertizare Meteo: Canicula in cea mai mare parte a tarii

Hotnews Hotnews,
 Avertizare Meteo: Canicula in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o informare privind temperaturile ridicate, intre 35 si 37 de grade, de luni si marti, cand indicele de confort termic va depasi pragul critic de 80 de unitati. continuă pe Hotnews

Leul moldovenesc a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani

In trimestrul doi al anului 2019, moneda nationala a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani. Leul s-a depreciat cu 4,8% fata de dolar si cu 5,7% fata de moneda unica europeana, transmite IPN. Informatia apare pe blogul lui Veaceslav Ionita, economist IDIS Viitorul.

Franta a inregistrat, astazi, cea mai mare temperatura din istoria masuratorilor sale: 44,3 grade Celsius

Franta continentala a inregistrat cea mai mare temperatura de cand au inceput sa se ia masuratori, in timp ce Europa continua sa infrunte un val sufocant de caldura, scrie The Guardian.

Pericol in trafic pe un drum european din Cluj: opt cai merg printre masini in cea mai mare comuna din tara

Mai multi cai au fost fotografiati, sambata dimineata, in comuna clujeana Floresti, pe drumul european E 60. Din pacate nu este singurul incident de genul aceste petrecut in ultimele zile in Cluj.

ALARMA! Aproape toata Romania, sub avertizare de CANICULA: Avertismentul facut de specialisti cu putin timp in urma

Meteorologii au emis o informare de canicula, prin care anunta intre 34 si 37 de grade pentru zilele de luni si marti, in cea mai mare parte a tarii, astfel ca disconfortul va fi ridicat, iar indicele.

Alerta meteo de canicula! Zile de foc incepand de astazi

Luni, 1iulie, vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local canicularain zonele de campie si de podis, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatura-umezeala.

Prognoza meteo pentru luni, 1 iulie. Vremea devine calduroasa. Unde va fi canicula?

Luni, 1 iulie, vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local caniculara in zonele de campie si de podis, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va.

VAL DE CANICULA la inceput de iulie: Temperaturile vor ajunge pana la 38 de grade(VIDEO)

Luna iulie va debuta cu un val saharian de caldura. Temperaturile vor ajunge pana la 37-38 de grade, zilele viitoare. Canicula se va instala inca de duminica in cea mai mare parte a tarii, iar luni si marti.

Vremea va fi caniculara. Prognoza meteo pana joi

Vremea va fi caniculara, iar disconfortul termic accentuat in orele amiezii in cea mai mare parte a tarii, indicele temperatura-umezeala ITU) urmand a depasi pragul critic de 80 de unitati. in nordul.

Probleme pentru cea mai mare investitie privata din judet: lucrarile la centrul logistic din Deva au fost suspendate

Constructorii viitorului centru logistic si a halelor de productie din zona Santuhalm Deva) nu aveau toate autorizatiile necesare pentru a putea demara lucrarile.

Finantele vor sa imprumute peste 4,2 miliarde lei, in iulie. Cea mai mare maturitate reziduala e de 12 ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa imprumute 3,7 miliarde lei prin certificate de trezorerie cu discont si obligatiuni de stat de tip benchmark, la care se pot adauga inca 510 milioane lei din alocarile sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive, se arata in prospect. Finantele au nevoie sa imprumute in acest an 72 miliarde lei pentru a asigura necesarul de finantare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )