Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Antena3 Antena3,
Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in zece judete din zona Transilvaniei. Potrivit. continuă pe Antena3

Cod galben de vant puternic in zonele montane din mai multe judete, pana la ora 10.00

Meteorologii au emis, duminica, cod galben de vant pentru zonele montane din judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, fiind anuntate rafale de vand de 85 de kilometri pe ora.

inca cinci judete, sub avertizare cod galben de vant

Meteorologii au emis sambata o avertizare cod galben de vant pentru judetele Iasi, Vaslui, Botosani, Neamt si Suceava, valabila pana la ora 14,00 .

Avertizare de la meteorologi. Cod galben de vant puternic pentru patru judete

Meteorologii au emis sambata o avertizare cod galben de vant puternic pentru zonele montane din judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita .

UPDATEMai multe judete din tara, sub cod galben de vant, pana la ora 14.00

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare cod galben de vant pentru judetele Iasi, Vaslui, Botosani, Neamt si Suceava, valabila pana la ora 14. Rafalele de vant vor atinge 65 de kilometri la ora. Cele cinci judete se adauga celor pentru care avertizarea este valabila in zona montana, pana la ora 13.

Cod galben de vant in zonele montane din patru judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vant, valabil in zona montana din judetele Buzau, Prahova, Dambovita si Arges, atentionarea fiind valabila duminica pana la ora 10.

Cod galben de vant, sambata dimineata, in patru judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vant, valabil in zona montana din judetele Buzau, Prahova, Dambovita si Arges, atentionarea fiind valabila sambata pana la ora 10. 00 dimineata.

Cod GALBEN in sudul tarii: Care sunt judetele vizate

Meteorologii au emis, sambata, cod galben de vant puternic pentru zonele montane din judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, fiind asteptate rafale care pot depasi 85 de kilometri la.

Cod galben de vant puternic, in judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, pana la ora 10.00

Meteorologii au emis, sambata, cod galben de vant puternic pentru zonele montane din judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, fiind asteptate rafale care pot depasi 85 de kilometri la ora. Vantul va spulbera zapada, determinand scaderea vizibilitatii.

Aceasta BOALA face ravagii in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Aceasta BOALA face ravagii in Romania! Care sunt cele mai afectate judete Potrivit datelorCentrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, aproapepatru sute de noi.

Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost injunghiate

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia Parsons Green din Londra. Un individ inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )