Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alerta ANM: Cod galben de ninsori abundente in Romania. Ce zone vor fi afectate

B1 B1,
Alerta ANM: Cod galben de ninsori abundente in Romania. Ce zone vor fi afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare cod galben de ninsori abundente si intensificari ale vantului, valabila pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Muntii Banatului si zo. continuă pe B1

ANM: Cod galben de ninsori abundente, pana sambata, in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod galben de ninsori abundente in zonele montane. Vremea se strica in toata tara.

ANM: Cod galben de ninsori in 15 judete. Pana cand este valabil

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o avertizare Cod galben de precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare, valabila pana sambata dimineata in 15 judete.

Cod galben de ninsori abundente in sudul Banatului, Oltenia si Muntenia. Anuntul meteorologilor

Prognoza meteo ANM. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare cod galben de ninsori abundente si intensificari ale vantului, pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Muntii Banatului si zona Carpatilor Meridionali.

ALERTA METEO: Cod galben de ninsoare si vant in sudul tarii. Care sunt judetele afectate

Iarna se va instala pe deplin in susul tarii incepand de duminica seara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsoare si vant puternic, valabila pentru Oltenia si Muntenia. Capitala va fi de asemenea afectata.

Cod galben de ninsori in jumatatea de sud a tarii, pana luni la pranz Informare meteo de precipitatii si polei, pana miercuri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitatii si polei, valabila pana miercuri in cea mai mare parte a tarii, dar si un cod galben de ninsori abundente si vant puternic, pana luni la pranz, in jumatatea de sud a tarii.

Cod galben de ninsori abundente in 15 judete

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori abundente in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si de Curbura, incepand de vineri ora 12:00 pana sambata la ora 4:00. Sunt vizate 15 judete.

Prognoza meteo in perioada 8-17 ianurie 2021. Temperaturi scazute si precipitatii abundente in toata tara. Cod galben de ninsori la munte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori insemnate cantitativ, valabil de vineri, 8 ianuarie, de la ora pranzului, pana sambata dimineata, la ora 04:00. in Muntii Banatului.

Informare meteo de precipitatii in cea mai mare parte a tarii Cod galben de ninsori in 15 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare de precipitatii in general moderate cantitativ, valabila de vineri, ora 10. 00, pana sambata la aceeasi ora.

Cod Galben de ninsoare. Daca ramai inzapezit, ai grija sa cureti zapada ce poate infunda teava de esapament

Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionarea meteorologica Cod Galben pentru intervalul 10 ianuarie, ora 18. 00 11 ianuarie, ora 14. 00, cand sunt prognozate ninsori abundente, strat de zapada consistent, intensificari ale vantului sub a caror incidenta se va regasi si judetul Buzau.

Cod galben de precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod galben de precipitatii, mai al.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )