Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cod galben de ninsori abundente in 15 judete

Antena3 Antena3,
Cod galben de ninsori abundente in 15 judete

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori abundente in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si de Curbura, incepand de vineri ora 12:00 pana sambata la ora 4:00. Sunt vizate 15 judete. continuă pe Antena3

ANM: Cod galben de ninsori abundente, pana sambata, in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod galben de ninsori abundente in zonele montane. Vremea se strica in toata tara.

ANM: Cod galben de ninsori in 15 judete. Pana cand este valabil

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o avertizare Cod galben de precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare, valabila pana sambata dimineata in 15 judete.

Cod galben de ninsori in 11 judete! Meteorologii au facut anuntul in urma cu scurt timp

Meteorologii au emis in urma cu scurt timp un cod galben de ninsori, pentru 11 judete, valabil de miercuri, 6 ianuarie, ora 18. 00, pana joi, 7 ianuarie, ora 10.

Prognoza meteo in perioada 8-17 ianurie 2021. Temperaturi scazute si precipitatii abundente in toata tara. Cod galben de ninsori la munte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori insemnate cantitativ, valabil de vineri, 8 ianuarie, de la ora pranzului, pana sambata dimineata, la ora 04:00. in Muntii Banatului.

Meteo. Iarna se intoarce si face ravagii in Romania. Cod galben de viscol in mai multe judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au transmis, miercuri, o informare meteo de ploi abundente ce va tine pana sambata. Avertizarea meteo preconizeaza si lapovita si ninsoare in Oltenia, Muntenia, Transilvania si Moldova. De asemenea, o alerta de Cod galben va intra in vigoare miercuri la ora 18. 00 si anunta viscol la munte si in alte .

Informare meteo de precipitatii in cea mai mare parte a tarii Cod galben de ninsori in 15 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare de precipitatii in general moderate cantitativ, valabila de vineri, ora 10. 00, pana sambata la aceeasi ora.

Cod galben de ceata in mai multe judete din Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri seara o noua avertizare Cod galben de ceata .

INHGA: Cod galben si portocaliu de inundatii in 11 judete

Hidrologii de la INHGAau emis, joi, o avertizare cod portocaliu de inundatii pe rauri dinpatru judete si un alt cod galben pe rauri din sapte judete. Sunt prognozatecresteri de debite si.

Ploi, lapovita si ninsoare pana sambata, in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de viscol in 10 judete

Incepand de miercuri dupa-amiaza si pana sambata dimineata vor fi precipitatii, in special ploi, in cea mai mare parte a tarii, conform meteorologilor. De asemenea, zece judete sunt vizate de o avertizare Cod galben, fiind anuntate ninsori abundente si viscol in zonele de munte.

Avertizare meteo nowcasting. Cod galben de ceata in 8 judete din Romania. Vizibilitatea, redusa sub 200 de metri

Meteorologii ANM au emis o averizare de tip cod galben, in dimineata zilei de miercuri, 6 inauarie, valabila pentru 8 judete din Romania, pana la ora 12. Meteorologii anunta ca stratul dens de ceata va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )