Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alerta meteo. Cod portocaliu de furtuni in Romania. Zonele vizate

Antena3 Antena3,
Alerta meteo. Cod portocaliu de furtuni in Romania. Zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de vreme instabila, valabila in ora urmatoare in zone din judetul Suceava. Conform prognozei,. continuă pe Antena3

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii in mai multe regiuni ale tarii

ANM a emis Cod galben de furtuna pentru mai multe regiuni ale tarii, valabil in intervalul 2 iulie,ora 12,00 2 Iulie, ora 23,00. Ploi torentiale, vijelii, acumularea unor.

Alerta meteo: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi judetele vizate!

Vremea va deveni calduroasa luni, 1 iulie, ba chiar local caniculara dupa-amiaza in zonele de campie si podis, unde si disconfortul termic va fi accentuat, potrivit fanatik. ro.

SE iNTORC FURTUNILE: Cod galben in jumatate de tara. Care sunt ZONELE VIZATE(FOTO)

Meteorologii anunta un nou episod de vreme instabila. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila pentru 14.

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Vremea redevine caniculara, marti, cu temperaturi ce depasesc, pe arii restranse, valorile normale pentru aceasta perioada, iar ploile s-au incheiat, potrivit fanatik. ro.

Alerta meteo de canicula! Zile de foc incepand de astazi

Luni, 1iulie, vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local canicularain zonele de campie si de podis, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatura-umezeala.

METEO Cod galben de furtuna in jumatate de tara, canicula in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua noi avertizari, ambele Cod galben. in cea mai mare parte a tarii, gradul de instabilitate atmosferica va fi foarte ridicat, iar in restul tarii va fi canicula.

Noul cod rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod rutier aduce amenzi colosale! Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii care pot reduce vizibilitatea conducatorului auto risca amenzi de pana la 3. 000 de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )