Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alerta meteo: Cod Galben de racire accentuata, intensificari ale vantului si polei. Unde loveste vremea rea

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: Cod Galben de racire accentuata, intensificari ale vantului si polei. Unde loveste vremea rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, trei avertizari Cod galben, care anunta ploi abundente, intensificari ale vantului si polei. Iar de joi pana vineri, intreaga tara va fi sub cod galben de racire accentuata a vremii. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo. Cod galben de ninsori si intensificari ale vantului

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru noaptea de marti spre miercuri, cod galben pentru mai multe judete ale tarii. Astfel, pana la ora 2, in zona de munte de peste cota.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata si precipitatii mixte in mai multe judete ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru duminica dimineata, trei coduri galbene pentru mai multe judete ale tarii. Astfel, pana la ora 9, in judetele Bacau, Galati,.

Cod galben de frig, vant puternic, ninsori si polei in toata tara, incepand de joi

Meteorologii au emis un cod galben de racire accentuata a vremii, vant puternic, ninsori viscolite si polei, valabil de joi, ora 12. 00, pana vineri la aceeasi ora.

Informare meteo de ploi si vant in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de polei in Moldova si avertizare de vant puternic in Banat si Carpatii Meridionali

ANM a transmis o informare meteo de ploi si intensificari ale vantului, valabila de duminica, ora 10. 00, pana marti, ora 12. 00 in cea mai mare parte a tarii, un cod galben de vant pentru Banat si Carpatii Meridionali pana luni la pranz si un alt cod galben de polei in Moldova pana luni seara.

Ploi in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de vant puternic si polei in mai multe zone

Meteorologii au actualizat luni prognoza pentru urmatoarele zile si au emis cod galben de intensificari ale vantului si de polei in mai multe zone ale tarii.

Prognoza meteo 10-12 februarie 2021. Cod galben de ninsori, viscol si ger in toata tara timp de 48 de ore

Prognoza meteo 10-12 februarie 2021. Meteorologii ANM anunta cod galben de ninsori, viscol si ger in toata tara, in urmatoarele 48 de ore.

Prognoza meteo pana vineri: Cod galben de ploi, lapovita si ninsoare. Noptile devine geroase

Meteorologii au emis un cod galben de ploi, valabil de marti seara, de la ora18:00, pana joi, la pranz, in zonele montane din 16 judete. La sfasitul acestei saptamani,precipitatiile vor.

Cod galben de polei si vant. Ploile se intind in toata tara si vin cu avertizari de inundatii

Vremea o sa puna probleme incepand de duminica si pana marti la pranz. Va ploua in intreaga tara, este risc de inundatii, iar in unele zone se vor produce fenomene meteo periculoase: polei si vant puternic. Meteorologii si hidrologii au emis atentionari de tip cod galben si cod portocaliu.

Cod galben de ploi abundente, pana joi la pranz, in 16 judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) aemis, marti, o avertizare cod galben de ploi abundente si anunta ca, pe arii restranse, se vor cumula pana la 60 de litri de apa pe metru patrat. Avertizarea este valabila pana joi la pranz.

Alerta meteo ANM. Nor de praf saharian in Romania. Cand va ajunge in tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru perioada imediat urmatoare a alerta meteo. Este vorba despre un nor de praf saharian care va traversa tara noastra. Ce urmeaza sa se intample si cand sa ne asteptam la acest fenomen meteo? Alerta ANM, praf saharian peste Romania Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au transmis ca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2206 seconds )