Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Vremea redevine caniculara, marti, cu temperaturi ce depasesc, pe arii restranse, valorile normale pentru aceasta perioada, iar ploile s-au incheiat, potrivit fanatik. ro. continuă pe B1

ALERTA METEO: Schimbare RADICALA a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

Sambata, vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza si seara in est, sud-est si la munte, dar numai izolat vor fi ploi de scurta durata.

Curs valutar BNR, luni, 1 iulie: Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a RomanieiBNR) va stabili si comunica noul curs al valutelor lumii luni, 1 iulie, de la ora 13:00. Urmareste cotatiile monedelor AICI, indata ce vor fi publice pe site-ul oficial. Pana la afisarea cursului de astazi, cotatiile raman la aceleasi valori de data precedenta, 28 iunie. Curs valutar BNR, luni, 1 iulie Banca .

Schimbare brusca a codului rutier: Oricine poate incasa incepand de azi o amenda uriasa!

Exista multe greseli frecvente pe care de astazi nu le mai poti comite in trafic! Este nevoie sa ai mare atentie, in conditiile in care modificarea codului rutier le poate aduce soferilor amenzi uriase,.

Alerta meteo. Cod portocaliu de furtuni in Romania. Zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de vreme instabila, valabila in ora urmatoare in zone din judetul Suceava. Conform prognozei,.

Aproape 500 de restrictii de viteza pentru trenurile din Romania, care circula, in medie, cu 40 kmh

Pe reteaua de cale ferata din Romania sunt, in prezent, 490 de restrictii de viteza, introduse din cauza degradarii infrastructurii feroviare si a lucrarilor de reparatii, mai multe decat in 2018, cand viteza medie a trenurilor Regio a fost de 39 de.

Viorica Dancila: O sa am o discutie cu actorii, sa vedem care sunt nemultumirile. La intalnire va fi si ministrul Culturii (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca se va intalni cu actorii care au iesit in strada, fiind nemultumiti de taierile de la bugetul pentru cultura. Vreau sa am o discutie cu dumnealor. Maine voi fixa.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )