Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alerta meteo de ninsori abundente si viscol, extinsa pana vineri

Antena3 Antena3,
Alerta meteo de ninsori abundente si viscol, extinsa pana vineri

Meteorologii au extins avertizarea Cod galben de ploi, ninsori abundente pentru nordul Olteniei, al Munteniei si sud-vestul Moldovei pana vineri la ora 18. Potrivit unei informari meteo, se anunta ploi si vant tot pana vineri seara in sudul, estul si centrul tarii. continuă pe Antena3

Alerta meteo de ploi, ninsori abundente si viscol, extinsa pana vineri la ora 18.00

Meteorologii au extins avertizarea Cod galben de ploi si ninsori abundente pentru nordul Olteniei, al Munteniei si sud-vestul Moldovei pana vineri, la ora 18. De asemenea, in sudul, estul si centrul tarii se anunta ploi si vant, tot pana vineri seara.

Alerta meteo de ninsori abundente si viscol, extinsa pana vineri

Meteorologii au extins avertizarea Cod galben de ploi, ninsori abundente pentru nordul Olteniei, al Munteniei si sud-vestul Moldovei pana vineri la ora 18. Potrivit unei informari meteo, se anunta ploi si vant tot pana vineri seara in sudul, estul si centrul tarii.

Avertizare meteo: Ninsori abundente si viscol in 14 judete Ploi si polei in sudul, estul si centrul tarii pana vineri

Meteorologii au emis miercuri o noua avertizare Cod galben de ninsori abundente pentru 14 judete, incepand de la ora 17. 00 si pana vineri l ora 15. in sudul, estul si centrul tarii se vor inregistra ploi si vant puternic.

Alerta meteo! Ninsori abundente in 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou Cod galben de ninsori abundente, valabil in 14 judete din Romania. Noua avertizare va fi in vigoare de miercuri ora 17. 00 pana vineri ora 15:00. Meteorologii au transmis si o informare de ploi si vant pentru sudul, estul si centrul tarii.

Ninsori abundente si viscol pe crestele Carpatilor Meridionali si de Curbura

Meteorologii au prelungit pana vineri seara codul galben de vreme rea in Carpatii Meridionali si de .

Cod galben de ninsori abundente in mai multe zone ale tarii: Atentionarea meteorologica este valabila pana vineri, la ora 15.00 (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de ninsori abundente, intensificari ale vantului, viscol si ploi pentru 14 judete din centrul si sud-vestul tarii, valabila de.

Alerta meteo ANM. Iarna si-a intrat in drepturi. Cod galben de ninsori abundente

Vin vesti rele de la meteorologii de la ANM: a fost emisa alerta meteo de COD GALBEN de ninsori abundente. E clar, iarna si-a intrat in drepturi deja! ANM a anuntat Cod galben de ninsori abundente Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis alerta meteo. Este Cod galben de ninsori abundente, vant puternic .

Cod galben de ninsori abundente, vant puternic si viscol in Carpatii Meridionali si de Curbura. Unde va ploua insemnat

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori abundente, vant puternic si viscol, in Carpatii Meridionali si de Curbura, incepand de miercuri seara si pana vineri dupa-amiaza. in sudul Banatului, nordul Olteniei si al Munteniei, sud-estul Moldovei sunt prognozate ploi insemnate cantitativ.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: ninsori in multe judete din tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Conform meteorologilor, avem parte de o alerta meteo serioasa de vreme rea. Ninsorile isi vor face astfel aparitia in cele mai multe zone din tara. Alerta meteo ANM. Ninsorile cuprind Romania Meteorologii avertizeaza ca iarna nu mai are deloc rabdare si-si intra serios .

Alerta meteo ANM. Urgia vine in Romania. Urmatoarele 8 ore de iarna vor fi crunte

Daca in ultimele zile a nins usor in aproape toata tara, ANM anunta pentru urmatoarele ore temperaturi scazute. in acelasi timp au fost emise noi avertizari de Cod Galben pentru anumite judete din tara. Vreme rece si ninsori, in toata tara! Vreme rece si ninsorile vin in toata tara ANM a emis in aceasta dimineata .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )