Libnet.ro
UNICEF

15:45

ALERTA METEO: Ploile pun stapanire pe ROMANIA! Care sunt ZONELE cele mai EXPUSE...

B1 B1,
ALERTA METEO: Ploile pun stapanire pe ROMANIA! Care sunt ZONELE cele mai EXPUSE...

Daca in ultimele zile valorile termice au fost usor mai ridicate fata de media consemnata pentru luna octombrie, meteorologii atrag atentia ca vremea se va schimba treptat in urmatoarea. continuă pe B1

Alerta meteo! Ploile revin in Romania. Acestea sunt cele mai afectate zone

Meteorologii atrag atentia ca vremea se va schimba treptat in urmatoarea perioada. Astfel saptamana viitoare, temperaturile urmeaza sa scada si cu pana la 10 grade in unele regiuni. De asemenea,.

Prognoza meteo: Ploile si frigul pun stapanire pe Romania. Cand loveste vremea rea, in ce zone se anunta prapad

Vremea se raceste in urmatoarele zile, iar din 21 octombrie ploile vor pune stapinire pe Romania. Un val de aer rece va patrunde in tara noastra, la sfarsitul saptamanii, in noaptea de sambata spre duminica. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza pentru urmatoarele doua saptamani cand vremea se schimba radical.

Vremea. Ploile si frigul pun stapanire pe Romania. Cand loveste vremea rea

Vremea se raceste in urmatoarele zile, iar din 21 octombrie ploile vor pune stapanire pe Romania. Un val de aer rece va patrunde in tara noastra, la sfarsitul saptamanii, in noaptea de sambata.

Nico face DEZVALUIRI BOMBA despre dieta ei. Care sunt regulile de la care nu se abate: Faceam o mare greseala

Cantareata Nico a explicat care sunt regulile de la care nu se abate atunci cand vine vorba despre dieta ei. Nico are 48 de ani, dar este intr-o forma fizica exceptionala. Arata foarte bine si este foarte.

ALERTA METEO: Rasturnare de situatie! Vremea se schimba radical in ROMANIA: Ce zone sunt vizate...

Meteorologii anunta ca vremea va ficalda in perioada 15-21 octombrie, cu valori termice care vor urca pana sa 25 de grade Celsius in jumatatea sudica a teritoriului, in cursul.

Alerta meteo: Rasturnare de situatie in Romania! Ce se intampla cu vremea si in ce zone va lovi urgia!

Temperatura aerului se va situa peste normele climatologice ale perioadei in toata Romania. Precipitatiile vor fi in general deficitare la nivelul intregii tari, anunta ANM. Temperatura aerului va avea.

IARNA BATE LA USA: Cand vor cadea primele ninsori in ROMANIA! Specialistii sunt in alerta

Meteorologii anunta ca primii fulgi de nea vor cadea in Romania in luna noiembrie, in conditiile inc are in acest an iarna nu va fi deloc blanda! Aceasta evolutie va avea loc in conditiile in care.

Perspectivele extinderii legaturilor comerciale Romania-Rusia sunt destul de bune

Schimburile de marfuri dintre Rusia si Romania au consemnat o scadere destul de mare in 2015 si 2016, insa in 2017 au crescut, iar avansul din prima jumatate a lui 2018 este de aproape 28%, ceea ce arata un interes reciproc, potrivit domnului Iniushkin Igor, Ministru Consilier la Ambasada Rusa. ------ * MURACIOV ALEXANDRU VASILIEVICH, UNIUNEA iNTREPRINZATORILOR SI INDUSTRIASILOR DIN RUSIA: Rusia este o tara deschisa stiintei, care are programe pentru companiile romanesti Relatiile economice dintre Romania si Rusia sunt de lunga durata, aceastea incepand inca din 1944, a subliniat Muraciov Alexandru Vasilievich, Vicepresedinte Executiv al Uniunii intreprinzatorilor si Industriasilor din Rusia, Adjunct al Presedintelui Consiliului Bancilor din Rusia si Presedintele Consiliului Coordonator al Asociatiei Financiar Bancare pentru Cooperare Euroasiatica. ------ * LIVIU SIMION, VICEPRESEDINTE UGIR: imi doresc ca, incepand de astazi, relatiile intre companiile din Federatia Rusa si din Romania sa fie mai puternice Numeroase firme romanesti de constructii ofera servicii de constructii firmelor rusesti din Romania si au o colaborare excelenta cu acestea, insa intotdeauna este loc de mai mult, este de parere Liviu Simion Vicepresedintele Uniunii Generale a Industriasilor din Romania UGIR Romania) si Presedintele Patronatului Societatilor din Constructii PSC). ------ * Catalin Ivan, eurodeputat: Cel mai grav efect al crizei UE- Rusia este lipsa dialogului Efectul cel mai grav al crizei dintre Uniunea Europeana si Rusia este lipsa dialogului, considera Catalin Ivan, eurodeputat, membru al Grupului de Prietenie Europa-Rusia din cadrul Parlamentului European.

Care sunt orasele cu cele mai bune scoli din Romania. Bucurestiul ocupa doar locul 14

Oradea se afla in fruntea topului oraselor din Romania in functie de cat de bune sunt scolile si facilitatile educationale. Pe locul doi gasim Brasovul, iar Capitala ocupa a 14-a pozitie in clasamentul.

Perspectivele extinderii legaturilor comerciale Romania-Rusia sunt destul de bune

Schimburile de marfuri dintre Rusia si Romania au consemnat o scadere destul de mare in 2015 si 2016, insa in 2017 au crescut, iar avansul din prima jumatate a lui 2018 este de aproape 28%, ceea ce arata un interes reciproc, potrivit domnului Iniushkin Igor, Ministru Consilier la Ambasada Rusa. ------ * MURACIOV ALEXANDRU VASILIEVICH, UNIUNEA iNTREPRINZATORILOR SI INDUSTRIASILOR DIN RUSIA: Rusia este o tara deschisa stiintei, care are programe pentru companiile romanesti Relatiile economice dintre Romania si Rusia sunt de lunga durata, aceastea incepand inca din 1944, a subliniat Muraciov Alexandru Vasilievich, Vicepresedinte Executiv al Uniunii intreprinzatorilor si Industriasilor din Rusia, Adjunct al Presedintelui Consiliului Bancilor din Rusia si Presedintele Consiliului Coordonator al Asociatiei Financiar Bancare pentru Cooperare Euroasiatica.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )