Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta la Pro TV dupa ce Neti Sandu a fost depistata cu COVID-19

ADPM ADPM,
Alerta la Pro TV dupa ce Neti Sandu a fost depistata cu COVID-19

Neti Sandu a anuntat faptul ca a fost infectata cu COVID-19. Se simte bine si spune ca nu are nevoie de spitalizare. Iata insa ce se intampla cu colegii ei din Pro TV. continuă pe ADPM

Neti Sandu nu a mai aparut la PRO TV in ultimele zile. Ce se intampla cu ea, de fapt

In ultimele zile, Neti Sandu, una dintre cele mai longevive vedete de la Pro TV, nu a mai aparut pe post pentru a prezenta horoscopul zilei. Abia acum s-a aflat ce s-a intamplat, de fapt, cu ea. De ce lipseste Neti Sandu de la TV?! Cum Neti Sandu nu a mai aparut la Pro TV .

Neti Sandu rupe tacerea! Cum se simte de cand a luat covid-19: Vreau sa aflati de la mine

Inca o vedeta de la postul de televiziune Pro TV s-a infectat cu noul coronavirus. Neti Sandu, realizatoarea horoscopului de la Stirile Pro Tv de dimineata, a fost diagnosticata cu acest virus, noteaza protv. ro. Neti Sandu rupe tacerea! Cum se simte de cand a luat covid-19 Vreau sa aflati de la mine ca am fost .

Neti Sandu, prima declaratie dupa ce s-a spus ca are COVID: Nu ma gandeam ca anul acesta...

Neti Sandu, prezentatoarea si realizatoarea horoscopului de la Pro TV, a confirmat, marti, ca a fost infectata cu virusul Sars Cov-2 si a povestit cum se simte.

Neti Sandu are COVID-19. Mesajul vedetei PRO TV

Neti Sandu 62 de ani), prezentatoarea si realizatoarea horoscopului la PRO TV, s-a infectat cu SARS-CoV-2. Vedeta a transmis un mesaj in care a marturisit ca se simte bine.

Neti Sandu, infectata cu COVID-19. Astrologul are simptome asemanatoare cu cele ale unei raceli puternice

Neti Sandu este infectata cu COVID-19. Celebra astroloaga a tinut sa dea personal vestea, asa ca a publicat un mesaj pe site-ul protv. ro,joi dimineata, in care a dezvaluit ca testul a confimat ca a.

Prima femeie aleasa presedinte in Republica Moldova, pro-europeana Maia Sandu

Candidata pro-europeana Maia Sandu a castigat duminica alegerile prezidentiale din Republica Moldova, devenind prima femeie presedinte din istoria tarii. Maia Sandu 48 de ani) devine sef al statului invingandu-l pe actualul presedinte, socialistul Igor Dodon, cu un scor de peste 57%.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova. Candidata pro-UE Maia Sandu este data castigatoare

Candidata pro-europeana Maia Sandu este data castigatoare in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, diferenta de contracandidatul ei, presedintele in exercitiu Igor Dodon, prorus, fiind de circa 8%.

Euronews: Candidatul pro-european Maia Sandu castiga. Alegerile din Moldova, un referendum privind directia in care se indreapta tara

Victoria candidatului opozitiei Maia Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova este de asteptat sa fie primita cu mare caldura de UE, noteaza Euronews care face o scurta radiografie a situatiei din zona. De altfel, alegerile au fost percepute pe plan extern ca un referendum esential: Rusia sau Uniunea Europeana? Iar cetatenii, mai ales cei din diaspora care au venit masiv la urne, au decis ca privesc spre Europa. Este doar pentru a doua oara in istoria moderna a Republicii Moldova cand presedintele este ales prin vot direct, popular.

EXCLUSIV Scandalul dintre Cream si tatal fiului ei nu se mai termina. Ce spune solista acum, dupa ce a fost acuzata ca si-a rapit propriul copil

Afost mare petrecere in casa solistei Claudia Pavel sau Cream, pe numele de scena. Artista isi creste singura fiul, pe Noah 8 ani), rodul iubirii ei cu americanul Jeremy Lewis, fost jucator de baschet. Jeremy si Claudia au fost logoditi, in perioada 2011-2013, si au locuit in casa socrilor ei din Las Vegas, intr-un lux orbitor.

Liderul PSD Targu-Carbunesti, Iuliu Calina, a decedat, dupa ce a fost depistat cu Covid-19

Liderul PSD Targu-Carbunesti, Iuliu Calina, s-a stins din viata,marti seara, dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Acesta era internat in spital de cateva zile. in aceasta seara, starea.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )