Libnet.ro
UNICEF

18:15

inca doua cazuri de coronavirus in Romania: O femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti

B1 B1,
inca doua cazuri de coronavirus in Romania: O femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti

Inca doua persoane au fost depistate pozitiv in Romania cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie de 73 de ani din Buzau si un barbat de 60 de ani din Bucuresti. Bilantul infectarilor in. continuă pe B1

Coronavirus in Romania - inca doua cazuri confirmate. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 17

Inca doua cazuri de coronavirus - o femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti - au fost confirmate luni seara in Romania, astfel ca bilantul imbolnavirilor a ajuns la 17, au anuntat autoritatile.

inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania

ACTUALIZARE - Femeia din Buzau confirmata cu coronavirus, izolata intr-un container la Spitalul Judetean pana la sosirea izoletei. Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate luni, in tara noastra, bilantul ajungand astfel la 17 persoane infectate, cinci fiind deja externate.

inca doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania: doua fete de 15 si 16 ani

Au fost confirmate alte doua cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus COVID-19), numarul cazurilor ajungand astfel la 11. Un caz priveste o tanara de 15 ani din Timisoara, care studiaza in aceeasi unitate de invatamant cu ceilalti.

Coronavirus in Romania. inca doua cazuri, descoperite sambata. Numarul infectiilor confirmate ajunge la 11

Autoritatile anunta ca au descoperit inca doua eleve infectate cu noul coronavirus, COVID-19, una din Timisoara si cealalta din Hunedoara.

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 11

Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania, astfel ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 11. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate. Numarul total al pacientilor din Romania a ajuns la 17

Numarul romanilor infectati cu coronavirus a ajuns la 17 dupa ce testele au confirmat aparitia a inca doua cazuri. Conform primelor informatii ar fi vorba de o femeie, de 73 de ani, din Buzau si de un barbat, de 60 de ani, din Bucuresti.

inca doua persoane testate pozitiv pentru coronavirus in Romania: O fata de 15 ani din Timisoara si una de 16 ani din Hunedoara Bilantul a ajuns la 11

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alte doua persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al cazurilor deCOVID-19 depistate in tara noastra.

Primele patru cazuri de coronavirus anuntate de Bulgaria - UPDATE

Primele doua cazuri de coronavirus - un barbat de 27 de ani si o femeie de 75 de ani au fost raportate duminica noapte in Bulgaria, tara care se lupta sa tina sub control epidemia de gripa. 36 Numarul de cazuri din Bulgaria a ajuns la patru, doi barbati din Plevna si doua femei din Gabrovo iesind pozitivi dupa o campanie extinsa de testare, a declarat Todor Kantardzhiev, seful Centrului National pentru Boli Infectioase si Parazite.

Noi cazuri de coronavirus in Romania. Doua fete de 15 si 16 ani, internate de urgenta la spital

Doua fete in varsta de 15, respectiv 16 ani au fost infectate cu coronavirus si au fost internate de urgenta la spital, arata un comunicat transmis de Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei.

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate vineri, in Romania. Noul bilant: 9 pacienti infectati cu COVID-19

Autoritatile au confirmat vineri alte doua cazuri de coronavirus in Romania. Primul - un barbat de 51 de ani, din judetul Olt, care a intrat in contact cu barbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID - 19 dupa ce s-a intors din Italia. Al.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )