Libnet.ro
UNICEF

16:45

Alex Velea si Andreea Banica canta de Ziua Nationala la Alexandria

Adevărul Adevărul,
Alex Velea si Andreea Banica canta de Ziua Nationala la Alexandria

Municipalitatea a pregatit de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, un program special pentru alexandreni cu muzica, masa festiva, defilare si foc de artificii. continuă pe Adevărul

Iulia Albu: Alex Velea are probleme cu propria sexualitate. El are fantezii cu mine

Iulia Albu si Alex Velea au pornit un razboi al declaratiilor. Dupa ce cantaretul a jignit-o pe Iulia pentru ca a aceasta a spus ca poarta un lant de manelist, acum a venit randul acesteia sa riposteze.

Fresh! Puya lanseaza Maidanez E.P.! Asculta cum suna Praf ft. Alex Velea si toate celelalte piese!

Puya lanseaza impreuna cu MusicExpertCompany Maidanez E. Afla mai multe despre noul lui material si asculta piesele. Dupa cum Puya v-a obisnuit in ultimii ani, a rupt lesa si de data asta, trecand peste regulile clasice pe care industria muzicala din Romania le impune, provocandu-si fanii adevarati in urma cu cateva luni sa ii asculte .

Antonia slabeste vazand cu ochii! Se desparte de Alex Velea?

Antonia pare hotarata sa faca mari schimbari in viata ei. A slabit considerabil, iar viitorul relatiei ei cu Alex Velea ramane sub semnul intrebarii.

Academicianul Dan Berindei: Poate n-am invatat suficient sa ne cinstim drapelul si ziua nationala

Istoricul si academicianul Dan Berindei considera ca romanii nu au invatat suficient sa-si cinsteasca ziua nationala si drapelul. 1 decembrie reprezinta pentru romanii, potrivit istoricului, un moment de culme a dezvoltarii istorice si nu se stie daca se va mai repeta vreodata.

Academicianul Dan Berindei: Poate n-am invatat suficient sa ne cinstim drapelul si Ziua Nationala

Istoricul si academicianul Dan Berindei considera ca romanii nu au invatat suficient sa-si cinsteasca Ziua Nationala si drapelul. 1 Decembrie reprezinta pentru romani, potrivit istoricului, un moment de culme a dezvoltarii istorice si nu se stie daca se va mai repeta vreodata.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita cu fast in Baia Mare

1 Decembrie, Ziua nationala a Romaniei va fi serbata si anul acesta cu mare fast in Baia Mare. Invitati de seama, concerte, focuri de artificii si aprinderea iluminatului ornametal sunt doar cateva dintre surprizele pregatite baimarenilor pentru anul acesta.

Concert Andra, foc de artificii si spectacol de lasere de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei

Primaria Ramnicu Valcea a alocat 90 000 lei pentru organizarea manifestarilor artistice de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. Ramnicenii vor avea parte de focuri de artificii, spectacol de lasere si concerte de muzica populara si dance. Printre cei care vor concerta la Ramnicu Valcea se numara Andra.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita cu muzica, fasole cu ciolan si vin fiert

Ziua Nationala a Romaniei se va sarbatori la Arad pe platoul din fata Palatului Administrativ, deoarece municipalitatea a pregatit un program artistic.

Ziua Nationala, sarbatorita de Primaria Capitalei

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, organizeaza o serie de actiuni festive pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei.

Oficiile postale - inchise de Ziua Sfantului Andrei si Ziua Nationala a Romaniei

Compania Nationala Posta Romana anunta ca, in data de 30 noiembrie 2013, Ziua Sfantului Andrei cel intai Chemat, Ocrotitorul Romaniei si in data de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, toate oficiile postale si subunitatile postale subordonate acestora vor fi inchise, conform unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )