Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dulgheru trece de primul tur la Roland Garros. Un meci in doua zile

Online Sport Online Sport,
Dulgheru trece de primul tur la Roland Garros. Un meci in doua zile

Alexandra Dulgheru, ultima dintre jucatoarele din Romania ajunse pe tabloul principal de la Roland Garros, s-a calificat, luni, in turul secund al intrecerii de simplu. continuă pe Online Sport

S-a stabilit programului primului tur de la Roland Garros. Cand intra pe teren Simona Halep si celelalte cinci fete din Romania

Romania incepe turneul de Grand Slam de la Roland Garros, avand sase jucatoare pe tabloul principal al turneului parizian.

S-a stabilit programul primului tur de la Roland Garros. Cand intra pe teren Simona Halep si celelalte cinci fete din Romania

Romania incepe turneul de Grand Slam de la Roland Garros, avand sase jucatoare pe tabloul principal al turneului parizian.

Mihaela Buzarnescu si Marius Copil urmeaza sa joace luni in primul tur la Roland Garros

Sportivii Mihaela Buzarnescu, locul 32 WTA, si Marius Copil, numarul 95 ATP, vor juca luni, in primul tur la Roland Garros, au anuntat organizatorii. Mihaela Buzarnescu se va confrunta cu jucatoarea.

Roland Garros: Christina Mchale, adversara Alexandrei Dulgheru n primul tur - Niculescu rateaza primul Grand Slam din 2007

Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, o va intalni pe americanca Christina Mchale, locul 85 WTA, in turul I al turneului de la Roland Garros. Monica Niculescu s-a retras de pe tabloul principal si a fost inlocuita de lucky loser-ul Arantxa Rus, romanca punand capat, din cauza unei accidentari, unei serii de 45 de participari consecuitve la turneele de Grand Slam, in calificari sau pe tabloul principal, din inauarie 2007.

Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara a ratat, vineri, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a sezonului.

Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Copil, eliminat dupa un maraton

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a obtinut, luni, calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem din calendar.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru, calificare dramatica pe tabloul principal - A revenit de la 2-5 n decisiv si a salvat o minge de meci

Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul 6-1, 5-7, 7-6 7), pe germana Tamara Korpatsch, locul 145 WTA, in ultimul tur al calificarilor turneului de la Roland Garros. Dulgheru a revenit de la 2-5 in decisiv si a salvat o minge de meci. Ea va evolua din nou dupa doi ani pe tabloul principal al unui Grand Slam, fiind a sasea romanca in turul I.

Roland Garros: Svitolina si Ostapenko vor debuta duminica - Dulgheru vs McHale se va juca dupa ora 17:30

Primele meciurile de pe tablourile principale de la Roland Garros vor avea loc duminica 27 mai). Doua dintre cele mai interesante confruntari ale zilei se anunta a fi Ajla Tomljanovic vs Elina Svitolina favorita 4) si Jelena Ostapenko 5) vs Kateryna Kozlova. Singura jucatoare din Romania care intra astazi in scena este Alexandra Dulgheru 160 WTA), care o va infrunta in primul tur pe Christina McHale SUA, 85 WTA). Partida se va disputa dupa ora 17:30 ora Romaniei) si va fi transmisa Livescore pe HotNews. ro.

Dulgheru, a saptea jucatoare din Romania pe tabloul feminin de la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, vineri, pe tabloul principal de la Roland Garros dupa un meci dramatic impotriva nemtoaicei Tamara Korpatsch, locul 145 WTA.

VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, debut cu dreptul la competitia de la Paris

Caroline Wozniacki a trecut de primul tur de la Roland Garros, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Danielle Rose Collins 42 WTA), scor 7-62), 6-1. Daneza a trait periculos primul set, care s-a decis la tie-break, scor 7-2, insa actul al doilea a fost unul fara istoric. Ocupanta locului doi WTA i-a cedat un singur game adversarei, punand capat partidei dupa o ora si 37 de minute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2403 seconds )