Libnet.ro
UNICEF

14:30

S-a confirmat ca Alexandra a fost ucisa. Unchiul fetei, in lacrimi: Va incepe razbunarea pe care nu si-o doreste nimeni!

Antena3 Antena3,
S-a confirmat ca Alexandra a fost ucisa. Unchiul fetei, in lacrimi: Va incepe razbunarea pe care nu si-o doreste nimeni!

Alexandra Cumpanasu, fata de 15 ani care a disparut de acasa miercurea trecuta, a fost ucisa, analizele recoltate din butoiul gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, aratand ca exista acolo ADN-ul. continuă pe Antena3

Tragedie Caracal. Alexandru Cumpanasu: Daca Alexandra a fost ucisa, nu a fost ucisa de acest criminal. A fost ucisa de statul asta!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei disparute din Caracal,a vorbit vineri seara la Antena 3 despre drama familiei sale. Daca se va dovedi ca Alexandra a fost omorata, Alexandra nu a fost ucisa de.

Alexandru Cumpanasu: Eu sunt convins ca Alexandra nu a fost ucisa acolo, ca acest individ este un pion intr-o chestie mult mai complexa (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani care ar fi fost ucisa de Gheroghe Dinca la Caracal, a afirmat, marti seara, ca el nu cred ca Alexandra ar fi fost omorata la locuinta barbatului si sustine ca.

Alexandra Macesanu a fost ucisa. Familia a fost anuntata! Oasele gasite in butoi ii apartin copilei

05 -Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele.

Cum a fost ucisa Alexandra, minut cu minut. Raportul politiei scoate la iveala lucruri infioratoare

Raportul Politiei, publicat de catre unchiul tinerei de 15 ani, arata cum s-a derulat ziua in care aceasta si-a gasit sfarsitul. Cum a fost, pas cu pas, vinerea neagra a familiei Alexandrei? Cum a decis calaul ei ca trebuie sa moara? Cum a fost ucisa Alexandra? Raportul politiei, minut cu minut Raportul politiei dezvaluit recent .

Traian Basescu: Credinta mea este ca Alexandra e iesita deja din tara. Asta nu a actionat singur (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut ca el nu cred ca Alexandra ar fi fost ucisa de catre Gheorghe Dinca ci foarte posibil acesta este parte a unui clan care face trafic de persoane in afara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )