Libnet.ro
UNICEF

14:15

Criminolog italian: Alexandra Macesanu a fost tratata cu o raceala dezarmanta de operatorul de la 112 si politist (VIDEO)

B1 B1,
Criminolog italian: Alexandra Macesanu a fost tratata cu o raceala dezarmanta de operatorul de la 112 si politist (VIDEO)

Alexandra Macesanu a fost tratata cu o raceala dezarmanta si i-a fost frica din primul moment ca nu va fi ajutata. Este concluzia unui medic si criminolog prestigios din Italia, care a facut o analiza a. continuă pe B1

EXCLUSIV Criminolog italian analizeaza apelurile Alexandrei la 112: O fata de 15 ani, rapita, violata si batuta e tratata cu o raceala dezarmanta Fetei i-a fost frica din primul moment ca nu va fi ajutata

Ursula Franco, medic si criminolog din Italia, a facut pentru HotNews. ro o analiza a apelurilor date de Alexandra Macesanu la 112. Ursula Franco a lucrat in Statele Unite si in Italia si a studiat cu doctorul Peter Hyatt, unul dintre cei mai importanti experti din lume in Analiza declaratiilor Statement Analysis, o tehnica israeliana de analiza a limbajului. Operatorii americani de la 911 sunt cei care il invita pe apelant sa nu inchida linia si fac tot posibilul ca sa-l linisteasca ca totul va fi bine.

Alexandra Macesanu a fost ucisa. Familia a fost anuntata! Oasele gasite in butoi ii apartin copilei

05 -Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele.

Singurele probe care arata ca Alexandra Macesanu a fost in casa groazei

Singurele probe care arata ca Alexandra Macesanu a fost in casa groazei sunt telefonul de pe care a sunat la 112 si care a fost gasit in una dintre incaperi si un cercel al acesteia care a fost descoperit de.

Filmul complet al unei tragedii revoltatoare. Cum a omorat-o Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu

Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie, a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele gasite in butoi ii.

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, despre dosarul Caracal: Gheorghe Dinca minte in ancheta, iar Alexandra Macesanu ar putea fi in viata

In cazul Caracal, expertul criminalist Dan Antonescu nu exclude posibilitatea ca Alexandra Macesanu sa fi cazut victima a traficantilor de carne vie, lucru care inseamna ca poate fi in viata in acest moment. Este un sport national in acea zona. Practic, ca este unul dintre domeniile de activitate ale interlopilor din Caracal. Ea putea fi foarte usor scoasa din tara pentru ca zona de frontiera e foarte aproape, spune expertul.

inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate. Ce dracu sa ii fac ca e in Caracal? A rapit-o si a dus-o in Caracal

Inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate. Stire in.

inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost retrase. Cititi transcriptul conversatiilor: Ce dracu sa ii fac ca e in Caracal? A rapit-o si a dus-o in Caracal

Inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate de Alexandru Cumpanasu pe pagina de Facebook, dar ulterior au fost sterse. Redam mai jos transcriptul.

Rasturnare de situatie in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Fost director IML: Fata ar putea fi in viata. Arderea in butoi e exclusa!

Vladimir Belis, fostul director al IML, a vorbit in exclusivitate, la Sinteza Zilei, despre mersul anchetei in cazul Caracal. Belis sustine ca Alexandra Macesanu ar putea fi in viata. Eu cred ca nu se.

De ce a repezit-o politistul de la 112 pe Alexandra Macesanu. Dumitru Coarna dezvaluie ce se ascunde in spatele atitudinii operatorului

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC) din MAI, Dumitru Coarna, a dezvaluit de ce a repezit-o politistul de la 112 pe Alexandra Macesanu. Potrivit lui.

Alexandra Macesanu, al doilea apel disperat la 112: Hai gata, stati putin, te cred, te-am inteles, stai putin la telefon daca tot poti. Mi-e frica, mi-e frica!

La aproape un minut si jumatate dupa prima conversatie cu operatorii de la 112, Alexandra Macesanu a sunat din nou. Din nou, operatorul a tratat-o cu ironie: Hai gata, stati putin, te cred, te-am inteles,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )