Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Voiculescu, audiat la DIICOT in dosarul Mihai Lucan

Adevărul Adevărul,
Vlad Voiculescu, audiat la DIICOT in dosarul Mihai Lucan

Fostul ministrul al Sanatatii, Vlad Voiculescu, este audiat de procurorii DIICOT in dosarul chirurgului Mihai Lucan. continuă pe Adevărul

Vlad Voiculescu, audiat ca martor in dosarul medicului Lucan:A existat un interes foarte clar al unor oameni care se ocupa cu transplantul sa nu existe reguli

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu s-a prezentat luni la DIICOT pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul medicului Mihai Lucan, el declarand pentru jurnalisti ca a existat un interes al celor care se ocupa cu transplantul sa nu existe reguli clare, iar cele existente au fost incalcate intr-un mod flagrant, potrivit Agerpres.

Vlad Voiculescu, la DIICOT! Fostul ministru al Sanatatii, audiat in dosarul medicului Lucan

Se extind audierile in cazul Mihai Lucan! Fostul ministrul al Sanatatii, Vlad Voiculescu, s-a prezentat luni la sediul DIICOT pentru a fi audieat in dosaerul medicului urolog de la.

Vlad Voiculescu, la DIICOT! Fost ministru al Sanatatii, audiat in dosarul medicului Lucan

Se extind audierile in cazul Mihai Lucan! Fostul ministrul al Sanatatii, Vlad Voiculescu, s-a prezentat luni la sediul DIICOT pentru a fi audieat in dosaerul medicului urolog de la.

Vlad Voiculescu, DEZVALUIRI INCENDIARE in dosarul medicului Mihai Lucan

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu sustine ca medicul Mihai Lucan avea informatori in minister, iar relatia cu ministrul Florian Bodog era una privilegiata. Mai mult, Voiculescu spune ca rdqu.

Vlad Voiculescu: Despre relatia privilegiata a domnului Lucan cu domnul Bodog nu stim de ieri, de astazi

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu sustine, pe pagina sa de Facebook, ca relatia privilegiata a ministrului Sanatatii Florian Bodog cu medicul Mihai Lucan nu se stie de ieri, de astazi.

Vlad Voiculescu: Nu stim de ieri, de astazi despre relatia privilegiata dintre Bodog si Lucan. Inteleg ca ar fi rude. Medicul avea permanent informatii din interiorul ministerului

Vlad Voiculescu, a scris peFacebook, dupa ce joi ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat de DIICOT, ca despre relatia privilegiata a acestuia cu medicul Mihai Lucan nu stim de ieri, de astazi si ca cei doi ar fi chiar rude.

Bodog, dupa ce a fost audiat in dosarul medicului Mihai Lucan: Am fost citat ca martor. Voi sprijini, in masura competentelor de care dispun, aflarea adevarului in acest caz

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a scris, vineri, peFacebook, dupa ce joi a fost audiat de catre DIICOT, in dosarul medicului Mihai Lucan, ca a dat declaratii in calitate de martor si ca a raspuns favorabil demersurilor justitiei, continuand sa faca acelasi lucru de cate ori este solicitat. Acesta a subliniat ca va spirijini, in masura competentelor, aflarea adevarului.

Ministrul Florian Bodog, audiat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat in calitate de martor, joi seara, la DIICOT, in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare, potrivit Agerpres .

Fiul lui Mihai Lucan, audiat de procurorii DIICOT

Valerian Lucan, fiul celebrului chirurg Mihai Lucan, este audiat de procurorii DIICOT, dupa ce joi seara, in acelasi dosar a dat cu subsemnatul chiar Ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Acesta din urma a.

Emanuel Ungureanu, denuntatorul medicului Mihai Lucan: Ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, sustine ca a primit informatii conform carora ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )