Libnet.ro
UNICEF

00:07

Emil Boc, audiat ca martor in dosarul lui Mihai Lucan

Hotnews Hotnews,
 Emil Boc, audiat ca martor in dosarul lui Mihai Lucan

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DIICOT pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Boc a fost citat si saptamana trecuta la DIICOT, insa audierea sa a fost amanata din cauza ca citatia nu a ajuns la timp. Audierea are loc dupa ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat pe primarul Clujului ca l-ar fi ajutat pe Mihai Lucan cu o concesiune pentru clinica privata Lukmed. continuă pe Hotnews

Emil Boc, audiat la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan (VIDEO)

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a prezentat joi dimineata in fata procurorilor DIICOT. Acesta a fost citat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si Transplant Renal de la.

Emil Boc audiat la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, este audiat astazi la DIICOT, in dosarul in care medicul Mihai Lucan este cercetat sub control judiciar pentru prejudicierea Institutului de Urologie si Transplant Renal din Cluj.

Emil Boc, audiat in cazul medicului Mihai Lucan

Emil Boc este audiat de procurorii DIICOT in cazul medicului Mihai Lucan. Acesta din urma a depus prin intermediul avocatilor, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, o plangere penala pe numele deputatului USR Emanuel Ungureanu, pe care il acuza de compromiterea intereselor justitiei, in dosarul instrumentat impotriva sa de DIICOT.

Emil Boc, audiat la DIICOT in dosarul medicului Lucan

Emil Boc este audiat miercuri dimineata la DIICOT. Primarul Clujului este audiat in legatura cu relatia pe care a avut-o cu medicul urolog Mihai Lucan, anchetat pentru ca ar fi produs pagube de circa 1.

Vlad Voiculescu, audiat ca martor in dosarul medicului Lucan:A existat un interes foarte clar al unor oameni care se ocupa cu transplantul sa nu existe reguli

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu s-a prezentat luni la DIICOT pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul medicului Mihai Lucan, el declarand pentru jurnalisti ca a existat un interes al celor care se ocupa cu transplantul sa nu existe reguli clare, iar cele existente au fost incalcate intr-un mod flagrant, potrivit Agerpres.

Emil Boc, dupa ce a fost audiat peste 5 ore la DIICOT: Am avut si am o relatie de respect profesional si institutional cu domnul profesor Lucan. / Daca domnul Ungureanu va continua sa profereze calomnii la adresa mea, il voi da in judecata

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, miercuri, la iesirea din sediul DIICOT, unde a fost audiat mai bine de 5 ore, in calitate de martor, in dosarul lui Mihai Lucan, ca Am avut si am o relatie de respect profesional si institutional cu domnul profesor Lucan. Boc a precizat ca a raspuns la toate intrebarile procurorilor. Emil Boc a adaugat ca Daca domnul Ungureanu va continua sa mai profereze calomnii la adresa mea, il voi actiona in judecata.

Vlad Voiculescu, audiat la DIICOT in dosarul Mihai Lucan

Fostul ministrul al Sanatatii, Vlad Voiculescu, este audiat de procurorii DIICOT in dosarul chirurgului Mihai Lucan.

Noi dezvaluiri despre cazul Lucan. Cum l-a ajutat Emil Boc pe medic sa castige un milion de euro dintr-o afacere imobiliara

Noi dezvaluiri in cazul medicului Mihai Lucan! Clinica privata a acestuia, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere care aduce un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu.

EXCLUSIV Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige 1 milion de euro din inchirierea clinicii private

Clinica privata a medicului Mihai Lucan, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere medicala cu un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu ajutorul primarului Emil Boc, Lukmed a devenit si o buna afacere imobiliara: clinica va castiga 1 milion de euro in urmatorii 10 ani dintr-un contract de inchiriere incheiat recent.

Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige un milion de euro din inchirierea clinicii private

Clinica privata a medicului Mihai Lucan, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere medicala cu un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu ajutorul primarului Emil Boc, Lukmed a devenit si o buna afacere imobiliara: clinica va castiga 1 milion de euro in urmatorii 10 ani dintr-un contract de inchiriere incheiat recent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )