Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alexandru Arsinel face o dezvaluire cutremuratoare! Eu cred ca era o mincinoasa, niciodata nu spunea

Antena3 Antena3,
Alexandru Arsinel face o dezvaluire cutremuratoare! Eu cred ca era o mincinoasa, niciodata nu spunea

Vestea mortii actritei Stela Popescu a picat ca un trasnet asupra Romaniei. Alexandru Arsinel a facut o dezvaluire cutremuratoare. Era o mincinoasa, cu sanatatea era o. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie. Cand a murit de fapt Stela Popescu. Anuntul facut de Alexandru Arsinel

Stela Popescu ar fi murit de fapt de miercuri, lasa sa se inteleaga actorul Alexandru Arsinel. Ea si mintea. Din punct de vedere al sanatatii era o micinoasa. Nu s-a plans.

Alexandru Arsinel, in lacrimi: A murit Steluta. A murit ea, am murit si eu

Stela Popescu a murit. A fost gasita in casa sa fara suflare. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era decedata. Alexandru Arsinel, in lacrimi:.

Stela Popescu a murit. Ce spunea vedeta despre partenerul sau de scena de o viata, Alexandru Arsinel

Cel mai des, a urcat pe scena alaturi de Alexandru Arsinel. Este mult mai interesant sa joci in cuplu. Cel care poate face foarte bine spectacol singur este Florin Piersic, care are o disponibilitate.

Alexandru Arsinel a plans in hohote la aflarea vestii mortii Stelei Popescu: Am avut un spectacol zilele astea, nu imi vine a crede. A fost un om extraordinar, atat trebuie sa stiti

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a plans in hohote, joi, la aflarea vestii mortii actritei. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!', a declarat Arsinel pentru News. ro, plangand in hohote.

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a.

Alexandru Arsinel, plangand in hohote la aflarea mortii Stelei Popescu: Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu pentru o mare parte a carierei, s-a declarat socat la aflarea vestii mortii acesteia, indreptandu-se in lacrimi spre locuinta actritei.

Alexandru Arsinel, amintiri dureroase despre prima intalnire cu sotia sa: Eram saraci. Am mers la restaurant, dar ea nu s-a apropiat de nimic

In ultima perioada, partenera sa de viata are ceva probleme de sanatate, dar Alexandru Arsinel este mereu alaturi de Marilena. Pe cei doi ii leaga nu doar o viata impreuna, dar si unele amint.

Aceasta este ultima fotografie cu Stela Popescu jucand alaturi de Alexandru Arsinel. FOTO in articol

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era decedata.

Stela Popescu a murit. Adevarul despre relatia dintre marea actrita si Alexandru Arsinel

Stela Popescu a murit. Cupletul Stela-Arsinel ramane un izvor nesecat de glume si anecdote memorabile. Stela Popescu a murit. De-a lungul colaborarii lor au aparut tot felul de speculatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )