Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cumpanasu, despre Gheorghe Dinca: Nu exista dubiu! Nu a actionat de capul lui

Antena3 Antena3,
Cumpanasu, despre Gheorghe Dinca: Nu exista dubiu! Nu a actionat de capul lui

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata rapita si ucisa la Caracal de Gheorghe Dinca, afirma cain acest moment nu mai exista dubiuca Dinca nu a avut complici. in mod evide. continuă pe Antena3

Fost director din INTERPOL, despre Gheorghe Dinca: Un traficant de persoane nu violeaza si omoara victimele. Se ocupa doar de profit

Fostul director din INTERPOL pentru Europa de Est, chestorul Paolo Sartori, este de parere ca Gheorghe Dinca nu corespunde profilului traficantului de persoane. Acesta a explicat, pentru Digi 24, ca, de obicei,.

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Stire in curs.

Alexandru Cumpanasu vrea o expertiza internationala a ramasitelor din curtea lui Gheorghe Dinca: Nu cred ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie

UPDATE: Alexandru Cumpanasu a anuntat ca familia Alexandrei este de acord cu efectuarea unei expertize internationale a ramasitelor gasite in curtea lui Gheorghe Dinca. Minunati romani care ne.

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo.

Cine l-a vazut pe Gheorghe Dinca in momentul in care a bagat-o pe Alexandra cu masina in curte. Politistii l-au evitat

Cineva l-a vazut pe Gheorghe Dinca in momentul in care a bagat-o pe Alexandra in locuinta sa din Caracal. Marturiile acestuia sunt de-a dreptul socante. Barbatul a vazut cand si cum s-a petrecut totul si nu a actionat in niciun fel. Prietenul lui Dinca, marturii cutremuratoare despre seara de 26 iulie Paul Mieila a fost .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri: Dinca, parte din retele de trafic de minore! Are complici si protectie in Romania (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani rapia, sechestrata si ucisa de Gheorghe Dinca, spune ca monstrul face parte dintr-o retea de prostitutie.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a sustinut in nenumarate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si ca nu exista alte victime - UPDATE

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat, sambata, ca barbatul a sustinut in repetate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, ca a incinerat trupul fetei de 15 ani si ca nu exista alte victime.

Psihiatrul Gabriel Diaconu: Exista posibilitatea ca Gheorghe Dinca sa pacaleasca comisia de expertiza

Medicul psihiatru, Gabriel Diaconu, a explicat pentru Antena 3 ca Gheorghe Dinca va fi supus expertizei psihiatrice, iar cel mai probabil expertiza va continua pe mai multe zile, fiind un proces extrem de.

Ea este fiica lui Gheorghe Dinca. Daniela a promis dezvaluiri tulburatoare despre crimele de la Caracal

Daniela Dinca, fiica barbatului din Caracal acuzat de disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu, a facut primele declaratii despre acest caz care a cutremurat o tara intreaga. Fiica lui Gheorghe Dinca promite ca vor avea loc, in scurt timp, o serie de dezvaluiri pe seama acestui subiect. Familia lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri despre cazul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )