Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alexandru Novac va fi unul dintre cei mai buni aruncatori de sulita din lume

Adevărul Adevărul,
Alexandru Novac va fi unul dintre cei mai buni aruncatori de sulita din lume

Au mai ramas doar cateva zile pana la debutul celei de-a 12-a editii a Campionatelor Europene de atletism U23! Competitia se va desfasura in perioada 11-14 iulie la Gavle, unul dintre cele mai vechi si mai frumoase orase din Suedia, si va fi transmisa in direct de Eurosport. continuă pe Adevărul

Alerta alimentara la LIDL. Unul dintre cele mai apreciate produse, infestat cu Salmonella

Alerta alimentara la LIDL Romania. Unul dintre cele mai dorite si apreciate produse este infestat cu Salmonella. Alimentul a fost rechemat, iar lantul de magazine asigura ca niciun alt produs nu a fost afectat. Alerta alimentara la LIDL! Unul dintre cele mai apreciate produse a fost infestat cu Salmonella Alerta alimentara la LIDL dupa ce .

Tariceanu si Dancila s-au sucit dupa arestarea lui Dragnea: SUA, cei mai buni aliati - La fiecare 4 iulie ma gandesc la care sunt cele mai vechi legaturi ale noastre cu Lumea Noua

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu si-au schimbat radical pozitia fata de Ambasada SUA, dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Daca anul trecut nici nu au vrut sa auda de participarea la evenimentul.

Unul dintre cele mai vizitate locuri din Atena a fost inchis din cauza unui val de caldura

Acropola de la Atena, unul dintre cele mai vizitate situri turistice din lume, a fost inchisa timp de cateva ore, joi, din cauza unui val de caldura in capitala elena, relateaza Reuters.

Unul dintre cei mai buni dresori din Italia, ucis de proprii tigrii

Patru tigri si-au ucis, joi, dresorul in timpul unei repetitii ce se desfasura intr-un circ de langa orasul italian Bari, informeaza BBC. Initial, dresorul a fost atacat de un singur tigru, pentru ca.

Messi acuza arbitrajul dupa infrangerea cu Brazilia: Nu au fost mai buni ca noi. Arbitrul i-a favorizat tot meciul

Argentina a parasit Copa America in semifinale, fiind invinsa cu 2-0 de Brazilia. Lionel Messi pune infrangerea echipei sale pe seama arbitrajului, considerand ca brazilienii au fost favorizati. Nu au fost mai buni ca noi in joc. Tot meciul, arbitrul i-a favorizat, a declarat starul Barcelonei.

Dotarile masinilor pe care cei mai multi soferi le utilizeaza gresit. Atentie! Pot provoca accidente

Numerosi soferi romani folosesc dotarile masinilor gresit. Cea mai mare problema este ca astfel de obiceiuri ii pun pe alti soferi si pe pietoni in pericol si pot provoca accidente. Asadar, ia aminte la ce se spune in articol si corecteaza-ti obiceiurile care te pun si in pericol, dar creeaza si defectiuni masinii. Masinile care .

Mihai Gadea: E una dintre cele mai impresionante povesti pe care le-am vazut vreodata!

Mihai Gadea a prezentat marti seara o poveste de-a dreptul impresionanta. E una dintre cele mai impresionante povesti pe care eu le-am vazut vreodata. Asa se salveaza copiii. Asta e o lectie! Mi-a spus.

Cei mai bogati oameni din istorie. Jeff Bezos nu intra in top 10

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din lume, dar averea sa de peste 130 de miliarde de dolari nu este indeajuns pentru a-l clasa in top zece al celor mai bogate persoane din.

Romanii, printre cei mai indisciplinati pietoni. Nu le pasa de pericolele la care se expun

Zebrele sunt prea departe si politistii invizibili, de cele mai multe ori, pentru pietonii care traverseaza strada fara sa tina cont de semnele de circulatie. Pietonii indisciplinati nu-sidau seama de pericolele la care se expun. Anul trecut, 450 de pietoni au murit, iar aproape 1. 200 au fost raniti grav in accidente produse din cauza lor.

INTERVIU Mihaela Oprescu, Head of Brands BAT: As recomanda celor care se indoiesc de studiile coordonate de industrie, sa dea atentie unora dintre cele mai importante institute independente de cercetare din lume

Dispozitivele care incalzesc tutunul au nascut destule controverse, pe de-o parte se afla o parte dintre oamenii care sustin ca noile dispozitive sunt la fel de nocive, poate chiar mai daunatoare decat tigaretele clasice, pe de alta parte, se afla companiile care produc aceste dispozitive si care sustin ca noile produse au un potential de risc mai redus decat produsele traditionale. Asadar, am discutat cu Mihaela Oprescu, Head of Brands in cadrul BAT pentru a ne lamuri cum sta treaba cu aceste noi dispozitive.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )