Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mihai Gadea: E una dintre cele mai impresionante povesti pe care le-am vazut vreodata!

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea: E una dintre cele mai impresionante povesti pe care le-am vazut vreodata!

Mihai Gadea a prezentat marti seara o poveste de-a dreptul impresionanta. E una dintre cele mai impresionante povesti pe care eu le-am vazut vreodata. Asa se salveaza copiii. Asta e o lectie! Mi-a spus. continuă pe Antena3

Business Insider: China obliga turistii sa isi instaleze o aplicatie de scanare a datelor din telefon, pentru a putea intra intr-una dintre cele mai supravegheate regiuni ale statului

Turistii care vor sa intre in regiunea chineza Xinjiang sunt fortati, potrivit relatarilor, sa isi instaleze o aplicatie care descarca din telefon toate mesajele text, contactele, informatiile din calendar si scaneaza dispozitivul pentru a depista fisiere legate de Islam, scrie Business Insider.

AQUA Carpatica, reprezentata de Jean Valvis, a acordat unul dintre cele mai ravnite premii

AQUA Carpatica, reprezentata de Jean Valvis, a acordat unul dintre cele mai ravnite premii din indus.

DEPRESIV si alcoolic: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E fara precedent!

Mihai Bendeac, una dintre cele mai indragite figuri de pe scena publica din Romania, a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook pentru parinti, cu ocazia aniversarii a 37 de ani de.

Vacanta in Spania: Plaje cu cele mai frumoase peisaje in care sa mergi vara asta

Spania este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru plaja. Nu doar ca are printre cele mai bune servicii pentru turisti, dar Spania impresioneaza prin peisajele absolut spectaculoase, unice, foarte bine protejate. Iata cateva.

Liberty a cumparat activele ArcelorMittal printr-o tranzactie de 740 de milioane de euro, una dintre cele mai importante fiind combinatul siderurgic de la Galati

Liberty Steel, parte a GFC Alliance, companie detinuta la nivel global de Sanjeev Gupta, a incheiat astazi achizitia de la ArcelorMittal a sapte fabrici de otel si a cinci centre de servicii in sapte tari din Europa, printre care se numara si combinatul siderurgic de la Galati.

Povestea desprinsa din Copacabana a uneia dintre cele mai talentate fotbaliste din Romania. A fost cea mai buna printre baieti, acum e campioana la fete

Timisoreanca Cristina Botojel nu a implinit inca 15 ani. O va face de abia in luna octombrie. Dar este deja campioana la fotbal feminin, cu echipa U Olimpia Cluj. Este si una din spereantele nationalei Romaniei.

Mircea Badea, inlocuit de la Antena 3 pentru cateva zile. Cum a reactionat Mihai Gadea

Mihai Gadea si-a exprimat opinia vizavi de inlocuirea lui Mircea Badea de la pupitrul emisiunii sale. Ce anunt a facut acesta, in cursul zilei de duminica? Mihai Gadea, reactie dupa ce Badea a fost inlocuit de la pupitru Realizatorul Sinteza Zilei a facut un anunt surprinzator pentru unii, in cursul serii de duminica. Declaratia facuta .

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, dar aceasta se ocupa de presa nu doar la TV, ci si la radio si in reviste.

Mihai Gadea, anunt surprinzator despre Mircea Badea: O sa ne descurcam cu greu fara el

Realizatorul Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a facut un anunt neobisnuit duminica seara despre Mircea Badea. Fanii Antena 3 nu-l vor putea urmari pe Mircea Badea in emisiunea in Gura Presei de la.

Romania plateste cel mai scump gaz rusesc din toata Europa, desi este printre cele mai indepedente de Rusia din punct de vedere energetic

Rusia plateste cel mai scump gaz rusesc din toata Europa, desi este una dintre cele mai independente tari in ceea ce priveste aprovizionarea cu gaz venit din Rusia, arata datele Comisiei Europene, potrivit econo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )