Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Petrescu, fost ministru PSD pentru IMM-uri, ii acuza pe liberali ca sunt ridicoli pana la capat

Antena3 Antena3,
Alexandru Petrescu, fost ministru PSD pentru IMM-uri, ii acuza pe liberali ca sunt ridicoli pana la capat

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Dancila, Alexandru Petrescu, l-a criticat, marti, pe liberalul Pavel Popescu care a declarat ca guvernul PNL a redus tarifele la telefonia fixa, cand reducerile sunt de fapt realizate pe baza Directivei UE 20181972. continuă pe Antena3

Fostul ministru al Turismului, Bogdan Trif, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Nu ma asteptam ca rezultatul testului sa fie pozitiv pentru ca mi-am luat toate masurile de protectie

Liderul PSD Sibiu, fostul ministru al Turismului Bogdan Trif, a spus, pe o retea de socializare, ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19si nu are o forma grava a bolii. Acesta a mai precizat ca a.

Un fost ministru anunta concedieri masive la stat si taieri de lefuri, dupa alegerile parlamentare

Un fost ministru al Muncii sustine ca liberaliifac un experiment prin intermediul lui Ilie Bolojan, cel care a anuntat ca da afara jumatate din angajatii CJ Bihor, acesta aratand de fapt intentiile PNL, iar dupa alegeri vor urma concedieri masive si taieri de lefuri.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost testat pozitiv pentru COVID-19: Nu am simptome grave, pentru moment

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut in cursul serii de luni, pe contul de Facebook: Astazi am fost testat pozitiv cu COVID -.

Actorul Denis Stefan a fost testat pozitiv pentru Covid-19. incercam sa ramanem optimisti

Actorul Denis Stefan a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Anuntul a fost facut de sotia sa. Acesta se afla in izolarela domiciliu alaturi de sotia lui, al carei test a iesit negativ.

Fost deputat PSD, condamnat la sase ani de inchisoare

Fostul deputat PSD Ioan Munteanu a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la sase ani de inchisoare .

Mircea Cretu, prefectul judetului Sibiu, a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2

Prefectura Sibiu a anuntat in cursul serii de luni ca Mircea Cretu, prefetul judetului a primit un rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19, scrie Agerpres. De la inceputul pandemiei, in judetul .

Printul William a fost depistat pozitiv pentru Covid-19 in aprilie

Ducele de Cambridge a contractat Covid-19 la inceputul acestui an, potrivit unor surse apropiate familiei regale, insa a tinut secret diagnosticul pentru ca se intamplau lucruri importante si nu am vrut ca nimeni sa-si faca griji, relateaza BBC News.

Andi Moisescu a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

Andi Moisescu a declarat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta primind vestea inainte startului celei de-a sasea zi de auditii pentru Romanii au talent. Juratul emisiunii a precizat ca nu ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )