Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alexandru Rafila, anunt de ultima ora despre vaccinul impotriva virusului. Cat va costa pentru toti romanii

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, anunt de ultima ora despre vaccinul impotriva virusului. Cat va costa pentru toti romanii

Alexandru Rafila a facut anuntul mult asteptat de romani. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a explicat ce se intampla cu vaccinul pentru coronavirus si cat va costa. Alexandru Rafila, despre cat va costa vaccinul in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere, romanii cer informatii despre imunizarea impotriva coronavirusului. continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

NATO, anunt de ultima ora despre Afganistan. Ce se va intampla cu militarii romani din zona

In urma cu putin timp NATO anunta reducerile trupelor in Afganistan, pe masura ce SUA face acelasi lucru. Anuntul a fost facut de inaltul oficial al organizatiei, Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO. NATO, anunt de ultima ora despre Afganistan Decizia administratiei Trump de a retrage in cele din urma cateva mii de soldati din .

Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise! Anunt de ultima ora de la CNSU

In scurt timp va avea loc o sedinta de ultim moment a Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Capitala . Sedinta a fost stabilita dupa trimiterea unei adrese din partea Inspectoratului Scolar catre Prefectura. Anunt de ultima ora. Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise in ultima vreme, numarul cazurilor de COVID-19 din Bucuresti .

Anuntul momentului facut de Alexandru Rafila: Pana la sfarsitul anului, doua vaccinuri vor fi gata. Care va fi pretul lor

Alexandru Rafila, expertul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a vorbit in aceasta seara, la emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3, pe subiectul asteptat de toata lumea - vaccinul anti-COVID. Rafila spune ca patru companii sunt foarte aproape sa termine cercetarile de laborator iar pana la sfarsitul anului, cel putin doua dintre ele vor avea vaccinul gata.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Suntem in valul doi al pandemiei. Ce spune profesorul despre numarul de locuri la ATI

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), a declarat ca suntem in valul doi al pandemiei de cotonavirus si sustine ca daca numarul de cazuri noi de.

Alexandru Rafila: Chiar daca acum avem suficiente locuri in spital, in sectiile de terapie intensiva, lucrul asta poate sa se schimbe intr-un timp relativ scurt Suntem in valul doi al pandemiei

Reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii, profesorul Alexandru Rafila, sustine ca daca numarul de cazuri noi de COVID-19 se va mentine ori va continua sa creasca, locurile la terapie intensiva se pot ocupa rapid. Suntem in valul doi, e evident pentru toata lumea. Avem o problema foarte serioasa, pentru ca se inmultesc cazurile, a declarat Alexandru Rafila la Digi 24, potrivit news. ro. Ce probabil s-a discutat mai putin pana acum, cu cat ai mai multe cazuri ai o transmitere comunitara mai intensa si lucrul asta face ca efectul de multiplicare sa fie mult mai rapid, a spus Rafila.

Ce se intampla cu angajatii din HORECA? Guvernul Orban, anunt radical de ultima ora

Vineri la Palatul Victoria, premierul Ludovic Orban a avut o intalnire cu reprezentatii HoReCa. El a spus ca Guvernul va continua sa plateasca somajul pentru angajatii industriei, in perioada in care activitatea este suspendata si ca se vor analiza masuri fiscale cu privire la sprijinirea antreprenorilor din acest sector. Ce se intampla cu angajatii din .

Alexandru Rafila: Cred ca pana la sfarsitul anului 2020 vor iesi pe piata cel putin doua vaccinuri anti-COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca pana la sfarsitul acestui an, ar putea fi autorizate doua vaccinuri dintre cele patru care se afla in stadii foarte avansate de.

Alexandru Rafila: Cred ca pana la sfarsitul anului vor iesi pe piata cel putin doua vaccinuri pentru coronavirus

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, profesorul Alexandru Rafila, afirma ca, pana la finele acestui an, ar putea fi autorizate doua vaccinuri dintre cele patru la care lucreaza mari asocieri de companii si care se afla in stadii foarte avansate de cercetare.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Este greu de crezut ca nu vom ajunge la 5.000 de infectari pe zi

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, considera ca nu va trece mult si vom ajunge la 5. 000 de noi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )