Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce se intampla cu angajatii din HORECA? Guvernul Orban, anunt radical de ultima ora

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu angajatii din HORECA? Guvernul Orban, anunt radical de ultima ora

Vineri la Palatul Victoria, premierul Ludovic Orban a avut o intalnire cu reprezentatii HoReCa. El a spus ca Guvernul va continua sa plateasca somajul pentru angajatii industriei, in perioada in care activitatea este suspendata si ca se vor analiza masuri fiscale cu privire la sprijinirea antreprenorilor din acest sector. Ce se intampla cu angajatii din . continuă pe Playtech

Angajatii din industria HoReCa protesteaza in Piata Victoriei

Angajatii din domeniul HoReCA s-au adunat miercuri seara, incepand cu ora 20:00, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de decizia autoritatilor de a inchide, la interior, restaurantele, barurile si cafenelele.

Hunedoara: Angajatii din spitale, ambulanta, centrele sociale si rezidentiale vor fi testati pentru COVID cand revin din concedii

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a decis pentru evitarea focarelor de coronavirus din spitale ca angajatii din spitale, ambulanta, centrele sociale si rezidentiale din judet sa fie.

Cutremur in spitalele din Romania. Ludovic Orban, decizie radicala cu privire la pacientii bolnavi de COVID-19: Nu trebuie sa intre in ATI oricine

Sistemul sanitar din Romania se apropie de colaps, data fiind explozia cazurilor de COVID-19 intr-un timp foarte scurt. in cadrul sedintei de Guvern desfasurata ieri seara, Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Sanatatii mai multe aspecte importante, precum si reevaluarea si gestionarea mai atenta a paturilor de la ATI. Ce s-a discutat in cadrul sedintei de .

PeBloguri: Florian Bodog: Angajatii din sistemul de sanatate sustin ca nimeni nu dialogheaza cu ei

Romania risca sa se confrunte in curand cu o tragedie din cauza cresterii exponentiale a numarului de imbolnaviri cu virusul Covid-19, dar Guvernul continua pe linia cunoscuta, a restrictiilor discretionare, fara a lua si alte masuri. Din acest motiv, nemultumirile diverselor grupuri profesionale tind sa explodeze. Organizatia patronala HORA din industria ospitalitatii a anuntat ca isi va suspenda activitatea, timp de o ora, in semn de protest fata de restrictiile impuse de Guvern. Este de asteptat ca industria restaurantelor sa intre intr-o criza profunda in urmatoarea perioada, de aceea protestul de astazi este, mai mult ca sigur, doar inceputul.

Marcel Ciolacu, atac dur la Guvernul Orban: Siguranta si sanatatea romanilor, nu. Alegeri si buzunare pline pentru voi, da!

Marcel Ciolacu a lansat, marti seara, un nou atac dur la adresa Guvernului Orban. Liderul PSD ii acuza pe liberali ca nu au tinut cont de siguranta si sanatatea romanilor, in schimb au ales sa organizeze alegeri si sa-si umple buzunarele.

Peste 100.000 de romani concediati si mii de afaceri inchise: pierderile din HoReCa, in cifre

Situatia economica a Romaniei este una deplorabila, iar noul val de restrictii impuse in pandemie va ingenunchea mai multe industrii, incepand cu HoReCa. intr-un set de declaratii recente.

Calin Ile: 100.000 de angajati din HoReCa vor fi concediati pana la finele anului. Pierderile vor fi de 3 miliarde de euro

Presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania,Calin Ile, a anuntat miercuri dupa-amiaza ca aproximativ100. 000 de angajati din sectorul HoReCa vor fi concediati pana la finele anului, ia.

Angajatii din sistemul medical afiliati Sanitas au intrat in greva japoneza: Guvernantii romani ne trateaza cu maxima indiferenta

Reprezentantii Fereratiei Sanitas au anuntatmiercuri camembrii organizatieisindicale din sanatate din toata tara au declansatgreva japoneza, o forma de protest care nu presupune.

Reclame virale pentru votul din strainatate: Guvernul spera sa nu ratezi alegerile parlamentale

In ultimii ani, votul din strainatate a fost o problema majora pentru romani, dar se pare ca autoritatile eficientizat semnificativ mecanismul. Pana de curand, cei care isi doreau sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )