Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alexandru Rafila: Am crezut ca Vlad Voiculescu poate fi un ministru mai bun. M-am inselat. Nelu Tataru macar avea consistenta!

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila: Am crezut ca Vlad Voiculescu poate fi un ministru mai bun. M-am inselat. Nelu Tataru macar avea consistenta!

Deputatul PSD, dr. Alexandru Rafila, a recomandat Coalitiei de guvernare sa il inlocuiasca pe actualul ministru al sanatatii, Vlad Voiculescu, in ziua in care motiunea simpla impotriva acestuia a fost respinsa de plenul Camerei Deputatilor. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila: Am crezut ca Vlad Voiculescu poate fi un ministru mai bun. M-am inselat. Nelu Tataru macar avea consistenta!

Alexandru Rafila a lansat noi critici la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, dupa ce motiunea impotriva acestuia a picat la o diferenta de 21 de voturi: 140 au fost in favoarea motiunii iar 161,.

Rafila: Tataru a fost un ministru mai bun decat Voiculescu. Tataru macar avea interes si consistenta in activitatile sale

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat miercuri, dupa ce motiunea impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu a picat, ca ministrul anterior, Nelu Tataru, era un ministru mai bun. De asemenea, social-democratul e de parere ca motiunea ar fi trecut daca votul ar fi fost secret, asa cum au solicitat parlamentarii PSD.

Alexandru Rafila, reprosuri pentru Vlad Voiculescu: Romania a cumparat 3,1 milioane de teste rapide, dar testarea in scoli e doar pe hartie. Lucrul asta va ascunde sub pres evolutia epidemiei

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, i-a reprosat ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu USR-PLUS), faptul ca se testeaza insuficient in Romania pentru depistarea infectiilor cu coronavirus. Rafila s-a re.

Alexandru Rafila, critici dure pentru Vlad Voiculescu: Lipsa de asumare ucide!

Alexandru Rafila, vicepresedinte al Camerei Deputatilor a citit motiunea simpla depusa de PSD si intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea si viata romanilor.

VIDEO Coalitia a trecut primul test in Parlament: motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu a fost respinsa Rafila: Viitorul apropiat va demonstra ca noi am avut dreptate

Deputatii au respins miercuri motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. 161 de deputati au votat impotriva motiunii, in vreme ce pentru au fost 140. Social-democratii au cerut in plen ca votul electronic sa fie unul secret, insa propunerea a picat la vot.

Alexandru Rafila: Vaccinul anti-COVID s-ar putea sa fie periodic. Cum stim daca ne-am imunizat si mai avem anticorpi

Profesorul Alexandru Rafila spune ca vaccinarea anti-COVID s-ar putea face periodic, asa cum se intampla in cazul gripei.

Alexandru Rafila rupe tacerea despre moartea asistentei de la Marius Nasta dupa vaccinarea anti-Covid-19. Motivul tragediei

Nora asistentei de la la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, care s-a stins la o saptamana dupa ce a primit rapelul pentru vaccinul anti-Covid-19, povesteste ce s-a intamplat in realitate. Medicul Alexandru Rafila i-a explicat acesteia ce se petrece in organismul persoanelor care se vaccineaza daca sunt infectate cu Covid-19. Asistenta avea Covid-19 in momentul .

ALEXANDRU RAFILA: Eu cred ca transferul pacientului care a murit in Belgia a fost unul greoi and

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat luni ca, in opinia sa, transferul pacientului care a murit in Belgia a fost unul greoi, conform Agerpres.

VLAD VOICULESCU: Bugetul pentru activitatile Ministerului Sanatatii este un pic mai mare fata de anul trecut

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca bugetul care ramane efectiv in acest an pentru activitatile ministerului de resort este un pic mai mare fata de anul trecut, dar nu este suficient.

Vaccinarea anti-COVID ar putea fi periodica. Alexandru Rafila: Este posibil sa avem cicluri de vaccinare similare cu cele pentru prevenirea infectiei gripale

Profesorul Alexandru Rafila anunta ca vaccinul anti-COVID ar putea sa aiba un ciclu de administrare precum serul anti-gripal. Practic, vaccinul care previne imbolnavirea de COVID-19 ar putea fi administrat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )