Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alexandru Rafila, despre calcularea incidentei: Trebuie sa folosesti intotdeauna aceeasi baza de date cand faci o raportare, nu sa o modifici de la o zi la alta (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Rafila, despre calcularea incidentei: Trebuie sa folosesti intotdeauna aceeasi baza de date cand faci o raportare, nu sa o modifici de la o zi la alta (VIDEO)

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a incercat sa faca lumina in asa zisa incurcatura privind calculul incidentei. Profesorul explica faptul ca pana acum. continuă pe B1

Alexandru Rafila, anunt de ultima ora despre vaccinul impotriva virusului. Cat va costa pentru toti romanii

Alexandru Rafila a facut anuntul mult asteptat de romani. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a explicat ce se intampla cu vaccinul pentru coronavirus si cat va costa. Alexandru Rafila, despre cat va costa vaccinul in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere, romanii cer informatii despre imunizarea impotriva coronavirusului.

Alexandru Rafila, la PSD. Marea lovitura de la Alegerile Parlamentare

Surpriza totala pentru alegatori! Alexandru Rafila ar deschide lista Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii ar intra in cursa ravnita, dupa refuzul catre ProRomania in cadrul alegerilor pentru Primaria Capitalei. Alexandru Rafila intra in cursa! Este sau nu pe lista PSD? Alexandru Rafila deschde lista PSD pentru Camera .

Surpriza! Alexandru Rafila deschide lista PSD la parlamentare

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare, conform publicatiei republica. ro. in vara, Victor Ponta i-a propus acestuia sa candideze din partea ProRomania pentru Primaria Capitalei, dar Rafila a refuzat.

Alexandru Rafila ar putea candida pentru Camera Deputatilor, pe listele PSD Bucuresti

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, ar putea candida pe listele PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor, au.

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti (surse)

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

Alexandru Rafila deschide lista PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor

Reputatul medic Alexandru Rafila va figura primul pe lista pentru alegerile parlamentare la Camera Deputatilor, din partea Partidului Social Democrat PSD), au confirmat surse din PSD pentru antena3. ro.

Alexandru Rafila: Cred ca pana la sfarsitul anului 2020 vor iesi pe piata cel putin doua vaccinuri anti-COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca pana la sfarsitul acestui an, ar putea fi autorizate doua vaccinuri dintre cele patru care se afla in stadii foarte avansate de.

Alexandru Rafila: Cred ca pana la sfarsitul anului vor iesi pe piata cel putin doua vaccinuri pentru coronavirus

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, profesorul Alexandru Rafila, afirma ca, pana la finele acestui an, ar putea fi autorizate doua vaccinuri dintre cele patru la care lucreaza mari asocieri de companii si care se afla in stadii foarte avansate de cercetare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )