Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rafila, despre organizarea alegerilor locale in 27 septembrie: Daca avem 1.000 de cazuri pe zi cum este acum, raspunsul este nu Mi-e greu sa cred ca trendul va putea fi inversat

Hotnews Hotnews,
 Rafila, despre organizarea alegerilor locale in 27 septembrie: Daca avem 1.000 de cazuri pe zi cum este acum, raspunsul este nu Mi-e greu sa cred ca trendul va putea fi inversat

Alegerile locale ar putea avea loc in 27 septembrie, termenul stabilit, numai daca va avea loc o schimbare majora, iar numarul cazurilor noi de COVID-19 va scadea, spune Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii. Daca avem 1. 000 de cazuri pe zi, intr-o perioada de crestere sustinuta, cum este cea de acum, raspunsul este nu, afirma el. continuă pe Hotnews

Alexandru Rafila, despre organizarea alegerilor locale in septembrie: Daca nu se intampla o schimbare importanta in urmatoarele saptamani, mai degraba nu

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, s-a aratat destul de sceptic in privinta sanselor de desfasurare a alegerilor locale pe 27 septembrie, asa cum a fost planificat. Profesorul.

ROBERT CAZANCIUC: Initiativa USR privind organizarea alegerilor locale in doua zile - doar un joc politic

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a calificat, astazi, drept doar un joc politic initiativa legislativa a parlamentarului USR Florina Presada privind organizarea alegerilor locale de anul acesta in doua zile.

USR propune un proiect de lege pentru organizarea alegerilor locale in doua zile

Senatorul USR Florina Presada a depus, vineri, la Senat, o initiativa legislativa pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta pe parcursul a doua zile, pentru a da posibilitatea cat mai multor alegatori sa voteze, in contextul crizei pandemice, scrie Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national.

USR il contrazice pe seful AEP: Cata ipocrizie! Se pot organiza alegeri locale in doua zile

USR il contrazice pe seful AEP, Constantin Mituletu Buica, si il acuza de ipocrizie dupa ce acesta a sustinut ca este tarziu sa mai fie luata in calcul organizarea alegerilor locale din 27 septembrie pe parcursul a doua zile. Dar cand Guvernul Dancila a adoptat in 18 septembrie OUG pentru vot timp de 2 zile la referendumul lui Dragnea din 67 octombrie 2018 nu era prea tarziu?, se intreaba senatoarea Florina Presada, initiatoarea proiectului de lege pentru organizarea scrutinului pe durata a doua zile.

USR depune un proiect de lege pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta in doua zile

Senatorul USR Florina Presada a depus, vineri, o initiativa legislativa pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta pe parcursul a doua zile, pentru a da posibilitatea cat mai multor alegatori sa voteze, in contextul crizei pandemice.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa informeze urgent Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia si se impune amanarea alegerilor locale si a deschiderii scolilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere Guvernului sa transmita cu date exacte care este situatia epidemiologica si, in contextul acestei situatii, sa anunte daca se deschid scolile si daca alegerile locale vor fi organizate pe 27 septembrie, asa cum s-a decis.

Calendarul alegerilor locale a fost stabilit de Guvern

Campania electorala pentru alegerile locale, programate sa se desfasoare in 27 septembrie, incepe pe.

Orban, somat de Ciolacu sa informeze urgent Parlamentul daca se impune amanarea alegerilor locale si a deschiderii scolilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, il someaza pe premierul Ludovic Orban sa informeze urgent Parlamentul daca se impune amanarea alegerilor locale si a deschiderii scolilor, in contextul situatiei generate de pandemia de COVID-19.

Nicusor Dan: Desfasurarea alegerilor locale pe doua sau trei zile ar fi o solutie fericita. Miza scrutinului pentru Bucuresti, a lua 100.000 de euro bani europeni sau a lua 3 miliarde (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, este de parere ca desfasurarea alegerilor locale din 2020 pe un interval de doua sau chiar trei zile reprezinta o solutie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )