Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alexandru Rafila rupe tacerea. Cati oameni se imbolnavesc zilnic, de fapt, in Romania. Cifra e alarmanta!

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila rupe tacerea. Cati oameni se imbolnavesc zilnic, de fapt, in Romania. Cifra e alarmanta!

Numarul cazurilor de COVID-19 ne inspaimanta de la zi la zi, dar ceea ce poate nu stiu cetatenii este ca acest numar anuntat zilnic de catre Grupul de Comunicare Strategica nu reprezinta decat o parte extrem de mica fata de numarul persoanelor care au trecut prin aceasta infectie cu noul coronavirus. Alexandru Rafila a prezentat . continuă pe Playtech

ALEXANDRU RAFILA: intr-o zi in care noi avem 4.000 de cazuri diagnosticate, in realitate in Romania se imbolnavesc 40.000 de persoane

Alexandru Rafila a declarat ca in tara noastra exista o situatie care se intalneste si in alte state si anume, potrivit studiilor de seroprevalenta a infectiei SARS-CoV-2, intre numarul diagnosticat de cazuri si numarul persoanelor care au trecut prin boala COVID-19 exista un raport de 1 la 10. Prin urmare, la 4. 000 de cazuri diagnotiscate, in realitate se imbolnavesc in Romania 40. 000 de oameni, a adaugat Rafila, conform news. ro.

Alexandru Rafila: intr-o zi in care noi avem 4,000 de cazuri, in realitate, in Romania, se imbolnavesc 40,000 de persoane

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a facut o estimare ingrijoratoare. in realitate, numarul infectarilor cu COVID-19 de pe teritoriul Romaniei ar fi de 10 ori mai mare decat ce.

Alexandru Rafila: Studiile arata ca, intr-o zi in care avem 4.000 de cazuri diagnosticate, in realitate, in Romania se imbolnavesc 40.000 de persoane

Alexandru Rafila, reprezentatul Romaniei la OMS, a declarat joi seara, ca situatia legata de pandemia de COVID-19, este mult mai grava de cat o arata cifrele,in Romania, in acest moment. Medicul a.

Alexandru Rafila: in realitate, in Romania, se imbolnavesc 40,000 de persoane intr-o zi! Numarul de imbolnaviri este de 10 ori mai mare!

Situatia numarului de infectari in Romania este de 10 ori mai mare in Romania, spune Alexandru Rafila.

Victor Ponta rupe tacerea: Iohannis mi-a cerut demisia pentru Colectiv. Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat

In cadrul unei emisiuni de la Antena 3, fostul premier, Victor Ponta a comentat modul in care autoritatile romane si presedintele Klaus Iohannis gestioneaza pandemia de COVID-19. Fostul premier i-a criticat dur pe cei de la putere. Victor Ponta rupe tacerea: Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat Presedintele Pro-Romania a .

Andreea Balan rupe tacerea. L-a desfiintat pe George Burcea: nimeni nu se astepta la asta

Dupa ce Andreea Balan si fostul ei partener, actorul George Burcea, s-au despartit, aruncand acuzatii de ambele parti, Andreea Balan a vorbit pentru prima data despre viata de dupa separare, indeosebi despre rolul de parinte, pe care il percepe acum ca fiind mult mai greu. Afla declaratiile! Andreea Balan rupe tacerea. L-a desfiintat pe George .

Ferma 2020. Anda Adam rupe tacerea despre relatia cu Andrei Stoica. Sotia lui stie tot deja

Concurentii de la Ferma nici nu si-au inchipuit ca asa se vor petrece lucrurile. Anda Adam a vorbit despre relatia cu Andrei Stoica si despre lucrurile pe care sotia lui le-a luat deja la cunostinta inainte ca el sa plece in competitie. Ferma 2020. Anda Adam, despre relatia cu Andrei Stoica Concurentii show-ului Ferma nu .

Viorica Dancila rupe tacerea despre operatiile estetice. Ce si-a facut la fata, de fapt

Viorica Dancila a atins recent un subiect mult discutat pe vremea in care era in prim-plan. Ce a spus fostul premier al Romaniei despre operatiile estetice? Si-a facut sau nu modificari la nivelul fetei de-a lungul timpului? Viorica Dancila, despre operatiile estetice. Si-a facut sau nu modificari? Viorica Dancila a fost pusa fata-n fata cu .

Amanta lui Elvis Presley rupe tacerea despre relatia cu el, abia acum: Nu ma simt vinovata!

Regele muzicii rock avea muzica mereu la el, dar si un look incredibil. Cu tinute excentrice pentru vremea aceea, dar si un chip frumos, Elvis a frant multe inimi. Desi i-au trecut prin pat nenumarate femei, putine au fost cele pe care le-a si iubit cu adevarat. Casatorit cu Priscilla, marea sa iubire, cantaretul a .

Adevarul dureros din spatele deceselor de la Terapie Intensiva. Un medic celebru rupe tacerea

Recent, un medic internist de la Spitalul Colentina a dezvaluit posibilele cauze pentru care numarul deceselor de la ATI cresc alarmant, de la o zi la alta. Printre acestea se numara lipsa de personal a spitalelor, din care rezulta o lipsa de atentie fata de pacienti, dar si din cauza infectiile nosocomiale. Care este situatia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )