Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ferma 2020. Anda Adam rupe tacerea despre relatia cu Andrei Stoica. Sotia lui stie tot deja

Playtech Playtech,
Ferma 2020. Anda Adam rupe tacerea despre relatia cu Andrei Stoica. Sotia lui stie tot deja

Concurentii de la Ferma nici nu si-au inchipuit ca asa se vor petrece lucrurile. Anda Adam a vorbit despre relatia cu Andrei Stoica si despre lucrurile pe care sotia lui le-a luat deja la cunostinta inainte ca el sa plece in competitie. Ferma 2020. Anda Adam, despre relatia cu Andrei Stoica Concurentii show-ului Ferma nu . continuă pe Playtech

Amanta lui Elvis Presley rupe tacerea despre relatia cu el, abia acum: Nu ma simt vinovata!

Regele muzicii rock avea muzica mereu la el, dar si un look incredibil. Cu tinute excentrice pentru vremea aceea, dar si un chip frumos, Elvis a frant multe inimi. Desi i-au trecut prin pat nenumarate femei, putine au fost cele pe care le-a si iubit cu adevarat. Casatorit cu Priscilla, marea sa iubire, cantaretul a .

Viorica Dancila rupe tacerea despre operatiile estetice. Ce si-a facut la fata, de fapt

Viorica Dancila a atins recent un subiect mult discutat pe vremea in care era in prim-plan. Ce a spus fostul premier al Romaniei despre operatiile estetice? Si-a facut sau nu modificari la nivelul fetei de-a lungul timpului? Viorica Dancila, despre operatiile estetice. Si-a facut sau nu modificari? Viorica Dancila a fost pusa fata-n fata cu .

Andreea Balan rupe tacerea. L-a desfiintat pe George Burcea: nimeni nu se astepta la asta

Dupa ce Andreea Balan si fostul ei partener, actorul George Burcea, s-au despartit, aruncand acuzatii de ambele parti, Andreea Balan a vorbit pentru prima data despre viata de dupa separare, indeosebi despre rolul de parinte, pe care il percepe acum ca fiind mult mai greu. Afla declaratiile! Andreea Balan rupe tacerea. L-a desfiintat pe George .

Victor Ponta rupe tacerea: Iohannis mi-a cerut demisia pentru Colectiv. Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat

In cadrul unei emisiuni de la Antena 3, fostul premier, Victor Ponta a comentat modul in care autoritatile romane si presedintele Klaus Iohannis gestioneaza pandemia de COVID-19. Fostul premier i-a criticat dur pe cei de la putere. Victor Ponta rupe tacerea: Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat Presedintele Pro-Romania a .

Alexandru Rafila rupe tacerea. Cati oameni se imbolnavesc zilnic, de fapt, in Romania. Cifra e alarmanta!

Numarul cazurilor de COVID-19 ne inspaimanta de la zi la zi, dar ceea ce poate nu stiu cetatenii este ca acest numar anuntat zilnic de catre Grupul de Comunicare Strategica nu reprezinta decat o parte extrem de mica fata de numarul persoanelor care au trecut prin aceasta infectie cu noul coronavirus. Alexandru Rafila a prezentat .

Adevarul dureros din spatele deceselor de la Terapie Intensiva. Un medic celebru rupe tacerea

Recent, un medic internist de la Spitalul Colentina a dezvaluit posibilele cauze pentru care numarul deceselor de la ATI cresc alarmant, de la o zi la alta. Printre acestea se numara lipsa de personal a spitalelor, din care rezulta o lipsa de atentie fata de pacienti, dar si din cauza infectiile nosocomiale. Care este situatia .

Ferma 2020. A ramas fara sutien in timp ce se schimba: Nu aveam cum sa il tin, mama ma-sii!

Momente incendiare la Ferma Oraseni vs. Sateni! Una dintre cele mai sexy concurente a ramas fara sutien, in timp ce se schimba, spre deliciul telespectatorilor. Ferma 2020. Andreea Antonescu a ramas fara sutien Una dintre cele mai controversate prezente din noul sezon Ferma Oraseni vs. Sateni a avut parte de un moment jenant.

Ce se intampla azi la Ferma 2020. Schimbare radicala pentru Giulia Nahmany

Nu s-au intors de mult in ferma, dar deja fac legea aici. Dupa ce au tremurat de frig, au dormit in ploaie si au indurat o foame crunta, banditii Gabi Toader si Giulia Nahmany vor prelua conducerea fermei de astazi. Porunca Mihaelei Radulescu nu a fost primita cu bratele deschise de ceilalti concurenti. Elena Chiriac: .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )