Libnet.ro
UNICEF

06:30

Marcel Ciolacu: Alexandru Rafila, propunerea PSD de premier (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Alexandru Rafila, propunerea PSD de premier (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat PSD), a declarat, miercuri seara, ca il va propune pe Alexandru Rafila ca premier. Vom merge la Cotroceni cu domnul profesor doctor Alexandru Rafila la. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: PSD merge la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern PSD minoritar sau guvern de uniune nationala

Liderul PSD Marcel Ciolacu a confirmat, joi, ca va participa la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, la inceputul saptamanii viitoare. Ciolacu spune ca Iohannis ar trebui sa accepte varianta unui guvern minoritar PSD sau a unui guvern de uniune nationala in care premierul este dat de PSD, castigatorul alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

CIOLACU: Mergem la Cotroceni cu Alexandru Rafila propunere de premier

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Digi24 ca Partidul Social Democrat va merge la consultarile de la Cotroceni cu o propunere de premier in persoana lui Alexandru Rafila.

Surse: Alexandru Rafila, validat de PSD pentru a fi propunerea de premier cu care partidul merge la Cotroceni

Consiliul Politic National al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, ca Alexandru Rafila sa fie propunerea de premier pe care social-democratii o vor inainta la consultarile de la Cotroceni, care vor avea loc luni, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Alexandru Rafila se afla in izolare

Profesorul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, se afla in izolar.

Alexandru Rafila a intrat in izolare

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru postul de premier, se afla in izolare, dupa ce sotia sa a fost confirmata cu COVID-19, potrivit unor surse politice.

Alexandru Rafila, confirmat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a fost confirmat cu noul coronavirus, la cateva zile dupa ce si sotia sa a fost testata pozitiv. Rafila a precizat ca se simte bine si ca a purtat masca, scrie News.

CIOLACU: Nu vom vota niciodata o alta persoana ca si prim-ministru in afara de Alexandru Rafila

Partidul Social Democrat nu va vota un alt guvern decat unul condus de propunerea PSD de premier - Alexandru Rafila, a declarat, ieri seara, presedintele formatiunii, Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Rafila spune ca nu a discutat cu Marcel Ciolacu despre posibilitatea de a fi propus premier

Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, spune ca nu a discutat cu presedintele partidului, Marcel Ciolacu, despre posibilitatea de a fi propus premier, relateaza Agerpres.

Dincu: Daca va accepta propunerea PSD de a fi premier, Alexandru Rafila ar fi o varianta de nerefuzat

Daca profesorul Alexandru Rafila ar accepta sa fie premier, ar fi o propunere de nerefuzat, pentru ca suntem in mijlocul unei crize pandemice, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. Acesta a precizat ca Alexandru Rafila nu a fost confirmat in forul statutar.

Florin Citu, umilit grav de Marcel Ciolacu. Ce a putut spune liderul PSD despre el, dupa ce a fost propus ca viitor premier

Marcel Ciolacu a criticat aspru propunerea liberalilor cu privire la ocuparea functiei de viitor premier al Guvernului de catre Florin Citu. Liderul PSD insista asupra faptului ca PNL nu a inteles mesajul trimis de romani prin votul lor, astfel ca PSD nu va vota in Parlament aceasta propunere. Liderul PSD, cuvinte grele la adresa ministrului .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )