Libnet.ro
UNICEF

18:45

Alianta USR-Plus l-a ales pe Dan Barna candidat la Presedintie. Ciolos ar deveni premier

România Liberă România Liberă,
Alianta USR-Plus l-a ales pe Dan Barna candidat la Presedintie. Ciolos ar deveni premier

Alianta USR-PLUS a decis, duminica, numele candidatului ei la Presedintia Romaniei si numele celui c. continuă pe România Liberă

Surse: Dan Barna, candidat la prezidentiale din partea USR-PLUS; Dacian Ciolos, premier

Vin vesti din partea USR-PLUS. Se pare ca negocierile s-ar fi terminat si s-a ales uncandidat la alegerile prezidentiale din partea Aliantei 2020. Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la.

USR si PLUS au decis: Dan Barna, candidat la prezidentiale. Ciolos, propunerea de premier

Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la prezidentiale, iar Dacian Ciolos este propunerea de premier, au stabilit vineri liderii celor doua partide. Decizia urmeaza a fi validata si de forurile de conducere ale formatiunilor.

Ramona Bruynseels dezvaluie adevaratul motiv din spatele candidaturii lui Dan Barna la presedintie, din partea USR-PLUS

Ramona Ioana Bruynseels a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca Dan Barna ar candidatul la prezidentiale din partea USR-PLUS. Candidata umanistilor sustine ca acestia au.

Alianta USR-PLUS a decis! Dan Barna este oficial candidatul comun la prezidentiale!

UPDATE Alianta USR-PLUSadecis ca va candida la prezidentiale cu presedintele USR, Dan Barna. Am facut aceasta alianta ca un pariu cu Romania. Alianta USR-PLUS este optiunea de credibilitatea.

Alianta USR-PLUS a decis! Dan Barna va candida la prezidentiale

UPDATE Alianta USR-PlUS adecis ca va candida la prezidentiale cu presedintele USR, Dan Barna. -------- Alianta 2020 isi anunta pe cale oficiala, duminica, candidatul la.

Ciolos: Dan Barna are toate sansele sa devina presedintele Romaniei. Eu am experienta guvernarii

Dacian Ciolos a declarat, vineri seara, ca alianta USR-PLUS a stabilit ca Dan Barna sa fie candidatul la alegerile prezidentiale, iar el sa fie desemnat premier, dupa ce alianta 2020 USR-PLUS va ajunge la guvernare, relateaza Mediafax.

Fifor, in campania PSD pentru prezidentiale, atac la liderul USR: S-ar putea sa constatam ca Dan Barna nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici

Purtatorul de cuvant al PSD il ataca duminica pe Dan Barna, validat drept candidat la prezidentiale din partea Aliantei USR-PLUS, scriind pe Facebook ca s-ar putea sa constatam ca acesta nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici, care lupta acum pentru protejarea intereselor proprii si ale celor care vor sa readuca in Romania, Guvernul si Premierul 0, referindu-se la guvernul tehnocrat al lui Dacian Ciolos.

OFICIAL. Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale. Ciolos: PSD nu poate fi considerat o forta democratica, e o structura de clan care tine zone intregi in saracie

Este oficial. Candidatul aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale este Dan Barna, liderul Uniunii. La randul sau, Dacian Ciolos, presedintele PLUS, a fost validat in cadrul negocierilor pentru functia de.

Dan Barna va fi candidatul Aliantei USR-PLUS in alegerile prezidentiale. Dacian Ciolos ramane ca varianta de premier (VIDEO)

Presedintele USR, Dan Barna, a fost desemnat candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la alegerile prezidentiale, in timp ce presedintele PLUS, Dacian Ciolos, va fi propunerea aliantei pentru functia de premier in.

Dan Barna: Provocarea viitorului presedinte va fi aceea de a contribui la generarea unei majoritati in Parlament care sa duca la caderea acestui Guvern

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca provocarea celui care va fi ales presedinte al Romaniei dupa scrutinul din aceasta toamna va fi aceea de a contribui, in masura competentelor pe care le are, la generarea unei majoritati in Parlament care sa duca la caderea acestui Guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )