Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alimentarea cu energie electrica va fi interupta, temporar, in mai multe localitati din judetele Ilfov si Giurgiu

B1 B1,
Alimentarea cu energie electrica va fi interupta, temporar, in mai multe localitati din judetele Ilfov si Giurgiu

Marti, E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, alimentarea cu energie electrica in mai multe localitati din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a asigura capacitatea retelei de a functiona si a alimenta. continuă pe B1

Mai multe localitati din Gorj au ramas fara apa. Presiune scazuta in municipiul Targu Jiu

Alimentarea cu apa a mai multor localitati din judetul Gorj a fost intrerupta din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Lista completa de preturi la energie electrica. Care e cea mai ieftina oferta de pe piata

De la 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica a fost liberalizata, ceea ce inseamna ca fiecare roman isi poate alege furnizorul in functie de tarif. Aceasta este lista completa de preturi la energie electrica. Afla si tu care e cea mai ieftina oferta de pe piata! Oferte la energia electrica Odata cu liberalizarea pietei .

Anuntul ANRE despre facturile la electricitate: Termenul de schimbare a contractelor de energie electrica se prelungeste!

Veste buna pentru romanii care vor sa plateasca mai putin la electricitate dar inca nu au aplicat sa isi schimbe contractele! Termenul a fost prelungit de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei. Romanii au timp, asadar, pana pe 31 martie, sa isi aleaga furnizorul de energie electrica, odata cu liberalizarea pietei.

Cristian Busoi ii cere presedintelui ANRE sa isi depuna mandatul: Nu a gestionat deloc bine momentul liberalizarii pietei de energie electrica in Romania

Vicepresedintele PNL, Cristian Busoi critica modul in care Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei a gestionat momentul liberalizarii pietei de energie electrica in Romania si ii cere.

Un nou distribuitor de energie electrica apare in piata: va deservi 40% dintre romani

Un nou distribuitor de energie electrica apare in piata din Romania, care va opera in 18 judete, din trei zone geografice ale tarii, reprezentand 40,7% din teritoriul Romaniei si va deservi peste 3,8 milioane de utilizatori.

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. E ireal ce se intampla acum

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. Este ireal ce se intampla acum in SUA. La ce s-a ajuns, intr-o tara in care numarul victimelor este in crestere, cititi in articolulk de mai jos. Este socant ce se intampla in SUA, tara in care pandemia escaladeaza grav. Cadrele medcale refuza vaccinarea anti-COVID-19 Tot mai .

Cehia se mentine pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe infectari cu COVID-19. Ce tara conduce clasamentul contagierilor

Potrivit celor mai recente date, Cehia se situeaza din nou pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe contagieri cu COVID-19, avand o rata cumulata in ultimele doua saptamani de 876 de cazuri la.

Jaf la Palatului Buckingham. Cine a reusit sa fure mai multe medalii si obiecte de valoare chiar din imobilul Reginei

O serie de momente tensionate au ravasit atmosfera de la Palatul Buckingham. Un angajat a furat mai multe medalii, fotografii semnate si alte obiecte de valoare din locuinta reagla. Acesta a fost condamnat la opt.

Ancheta in Polonia dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea medicilor. Reactia premierului

Autoritatile de la Varsovia au deschis o ancheta dupa ce mai multe personalitati nationale au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea membrilor personalului medical si a familiilor lor, asa cum prevede prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia.

Scandal in Polonia, unde mai multe celebritati au fost vaccinate impotriva COVID-19 inaintea cadrelor medicale

Autoritatile poloneze au lansat o ancheta dupa ce la Varsovia mai multe celebritati au fost vaccinate anti-COVID-19, chiar daca in prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia dozele sunt destinate exclusiv membrilor personalului medical si familiilor lor, scrie agentia de presa PAP.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )