Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cei mai scumpi catelusi din lume. Se vand cu aproape 500.000 de dolari

Playtech Playtech,
Cei mai scumpi catelusi din lume. Se vand cu aproape 500.000 de dolari

Cine spune ca pisicile si cateii nu participa la bunastarea familiei se insala. Animalele de companie au ajuns sa faca bani pentru stapanii lor, imaginile cu ei de pe internet avand mare succes. Pe de alta parte, unele dintre ele te pot lasa lefter. Pisici de rasa, reptile sau caini giganti, micile suflete te pot . continuă pe Playtech

Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Multi ar crede ca topul celor mai bogati fotbalisti din lume ii are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiti fotbalisti Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este asa! Alt sportiv le-a luat fata unora din cei mai vizuali din breasla. Cine se afla pe primul loc? Are doar 21 de .

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un soc, in timp ce conducea linistit pe strada

Moment terifiant, un motociclist este lovit de un pacient sinucigas care a sarit dintr-un spital si a aterizat pe el. Totul fusese prins pe camerel de luat vederi din provincia chineza Guangxi. Care a fost cel mai bizar accident din lume Dailymail relateaza momentul unuia dintre cele mai bizare accidente din lume, in care este .

Ceausescu si secretul celui mai fabulos drum din lume. Transfagarasan, ambitia anti-URSS VIDEO

Patru ani si, oficial, 40 de vieti omesti pierdute. Supravetuitorii vorbesc insa despre sute de oameni morti! Care a fost adevaratul motiv pentru care Nicolae Ceausescu a cerut constructia de urgenta a celui mai fabulos drum din lume? Care trebuia sa fie rolul Transfagarasanului in ambitia anti-URSS a dictatorului? Secretul Transfagarasanului. Ambitia anti-URSS a lui .

Cea mai puternica femeie din lume. 90% dintre barbati nu au forta ei. Cum arata

Brittany Flex Watts a inceput sa faca sport la un nivel inalt dupa ce stilul sau de viata incepuse sa o copleseasca. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o din a se antrena in continuare pentru concursurile la care urmeaza sa participe. Brittany, o femeie puternica. 90% dintre barbati nu au forta ei. isi subestimeaza pana .

Printre cei mai harnici! Localitatea din Romania unde au votat peste 50% dintre alegatori pana la ora 9:00

Printre cei mai harnici si responsabili cetateni ai tarii se numara locuitorii satului Dobresti din judetul Timis. Oamenii s-au grabit sa voteze dis de dimineata, astfel incat pana la ora 9:00, trecusera pe la urne 55% dintre alegatori.

FRAGMENT Corul leilor, de Gyorgy Dragoman, unul dintre cei mai apreciati si mai tradusi scriitori maghiari contemporani

Editura Polirom a publicat recent noul volum al lui Gyorgy Dragoman, Corul leilor, aparut de curand in colectia Biblioteca Polirom, in traducerea din limba maghiara a lui Ildiko Gabos-Foarta. Adevarul prezinta, in premiera, un fragment din cartea unuia dintre cei mai apreciati scriitori maghiari de astazi.

Florentin Pandele ii critica dur pe Orban si pe reprezentantii USR PLUS: Cei mai puternici barbati din Romania sunt femeile

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, s-a lansat, duminica, intr-o serie de critici dure la adresa unor partide si a unor politicieni.

Singapore: Prima tara din lume care introduce verificarea faciala in sistemul oficial

Singapore este prima tara din lume care foloseste verificarea faciala in sistemul national de evidenta a populatiei, pentru a oferi acces atat la serviciile private, cat si la cele guvernamentale, potrivit BB.

Mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise, dupa cresterea numarului de cazuri de Covid-19

In urma cresterii numarului de cazuri de Covid-19, mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a hotarat sa mentina.

Harta celor mai periculoase zone din Romania. Aici actioneaza mafiotii!

Harta celor mai periculoase zone din Romania, unde actioneaza mafiotii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )