Libnet.ro
UNICEF

21:45

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un soc, in timp ce conducea linistit pe strada

Playtech Playtech,
Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un soc, in timp ce conducea linistit pe strada

Moment terifiant, un motociclist este lovit de un pacient sinucigas care a sarit dintr-un spital si a aterizat pe el. Totul fusese prins pe camerel de luat vederi din provincia chineza Guangxi. Care a fost cel mai bizar accident din lume Dailymail relateaza momentul unuia dintre cele mai bizare accidente din lume, in care este . continuă pe Playtech

Ceausescu si secretul celui mai fabulos drum din lume. Transfagarasan, ambitia anti-URSS VIDEO

Patru ani si, oficial, 40 de vieti omesti pierdute. Supravetuitorii vorbesc insa despre sute de oameni morti! Care a fost adevaratul motiv pentru care Nicolae Ceausescu a cerut constructia de urgenta a celui mai fabulos drum din lume? Care trebuia sa fie rolul Transfagarasanului in ambitia anti-URSS a dictatorului? Secretul Transfagarasanului. Ambitia anti-URSS a lui .

Cea mai puternica femeie din lume. 90% dintre barbati nu au forta ei. Cum arata

Brittany Flex Watts a inceput sa faca sport la un nivel inalt dupa ce stilul sau de viata incepuse sa o copleseasca. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o din a se antrena in continuare pentru concursurile la care urmeaza sa participe. Brittany, o femeie puternica. 90% dintre barbati nu au forta ei. isi subestimeaza pana .

Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Multi ar crede ca topul celor mai bogati fotbalisti din lume ii are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiti fotbalisti Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este asa! Alt sportiv le-a luat fata unora din cei mai vizuali din breasla. Cine se afla pe primul loc? Are doar 21 de .

Cei mai scumpi catelusi din lume. Se vand cu aproape 500.000 de dolari

Cine spune ca pisicile si cateii nu participa la bunastarea familiei se insala. Animalele de companie au ajuns sa faca bani pentru stapanii lor, imaginile cu ei de pe internet avand mare succes. Pe de alta parte, unele dintre ele te pot lasa lefter. Pisici de rasa, reptile sau caini giganti, micile suflete te pot .

Cel mai longeviv primar din Alba, reales in functie, in Santimbru

Liberalul Ioan Iancu Popa a castigat un al optulea mandat in comuna Santimbru, cu 58,37% din voturi, acesta fiind cel mai longeviv primar din judetul Alba. Ioan Iancu Popa a avut 833 de voturi din 1. 427 valabil e.

VIDEO Alexandru Mitrita a inscris cel mai rapid gol din istoria echipei sale - Dubla pentru roman

A avut nevoie de un an pentru a inscrie din nou in MLS, insa atunci cand a facut-o a intrat in istorie: Alexandru Mitrita a marcat cel mai rapid gol al echipei New York City FC. Romanul a fost omul partidei cu Cincinnati, scor 4-0, in care a punctat de doua ori.

Fructele care au cel mai mult zahar! Oamenii trebuie sa le ocoleasca daca vor sa fie sanatosi

Fructele si legumele sunt extrem de importante pentru sanatatea organismului uman. Dar nu toate ne fac bine, mai ales daca avem si alte boli sau afectiuni. Fructele care au cel mai mult zahar trebuie ocolite de cei care au probleme de metabolism sau sufera de inflamatii. Fructele care au cel mai mult zahar Pentru un .

Nicusor Dan, despre cel mai greu moment din campania electorala: Asta m-a descumpanit! (VIDEO)

Nicusor Dan, viitorul Primar General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca l-a descumpanit momentul in care in spatiul public a aparut o inregistrare a unei discutii dintre el si Cristian Zarescu, fost.

Codul galben si codul portocaliu de vreme rea, actualizate de ANM. Care sunt cele mai afectate zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat codul galben si portocaliu pentru instabilitate atmosferica accentuata de pe teritoriul Romaniei. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de.

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )