Libnet.ro
UNICEF

15:15

Harta celor mai periculoase zone din Romania. Aici actioneaza mafiotii!

Antena3 Antena3,
Harta celor mai periculoase zone din Romania. Aici actioneaza mafiotii!

Harta celor mai periculoase zone din Romania, unde actioneaza mafiotii. continuă pe Antena3

Codul galben si codul portocaliu de vreme rea, actualizate de ANM. Care sunt cele mai afectate zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat codul galben si portocaliu pentru instabilitate atmosferica accentuata de pe teritoriul Romaniei. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de.

Ploile si furtunile au devastat mai multe zone din tara. Copaci doborati, drumuri surpate, localitati fara curent electric

A plouat si au fost furtuni in cea mai mare parte a tarii. in judetele unde a fost cod potocaliu de ploi torentiale, strazile au fost inundate, iar canalizarile nu au mai facut fata. in unele zone a fost nevoie de interventia pompierilor pentru evacuarea apei din gospodarii sau pentru indepartarea copacilor doborati de vant.

Printre cei mai harnici! Localitatea din Romania unde au votat peste 50% dintre alegatori pana la ora 9:00

Printre cei mai harnici si responsabili cetateni ai tarii se numara locuitorii satului Dobresti din judetul Timis. Oamenii s-au grabit sa voteze dis de dimineata, astfel incat pana la ora 9:00, trecusera pe la urne 55% dintre alegatori.

Adio petreceri private in mai multe zone din nord-estul Angliei

Guvernul britanic a interzis incepand de miercuri organizarea de evenimente in spatii inchise la car.

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro.

Cod galben de inundatii in 26 de judete. Dupa ploile puternice, apele fac prapad in mai multe zone din tara

Hidrologii au emis, sambata, atentionari cod galben de inundatii pe rauri din 26 de judete din tara. Potrivit INHG, sunt vizate de inundatii rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Bihor, Salaj, Arad, Hunedoara, Harghita, Mures, Alba, Sibiu, Caras-Severin, Timis, Gorj, Mehedinti, Dolj, Covasna, Brasov, Valcea, Arges, Olt, Dambovita, Suceava, Neamt si Bacau.

Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Multi ar crede ca topul celor mai bogati fotbalisti din lume ii are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiti fotbalisti Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este asa! Alt sportiv le-a luat fata unora din cei mai vizuali din breasla. Cine se afla pe primul loc? Are doar 21 de .

Iohannis catre PNL: Cea mai mare victorie in 30 de ani, sunteti cel mai mare partid din Romania

Presedintele Iohannis a adresat, luni seara, un mesaj public in care a felicitat PNL pentru rezultat.

Alerta! Se inchid din nou restaurantele in mai multe localitati din Romania

Odata cu cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, marti dupa-amiaza au fost anuntate noi restrictii pe care cetatenii trebuie sa le suporte. Restaurantele, cafenelele si cazinourile din Petrosani si din alte 11 localitati din judetul Hunedoara se inchid din cauza atingerii pragului de pericol privind infectarea cu virusul SARS CoV-2.

Minunea naturala din Romania. Este in topul mondial, alaturi de Cascada Niagara, Marele Canion si Desertul Sahara

Romania ascunde unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale din intreaga lume. Daca mai aveam nevoie de vreo dovada a acestui fapt, a aparut un nou top mondial al celor mai spectaculoase locuri. Care este minunea naturala de la noi tara care concureaza cu Marele Canion, Desertul Sahara si Cascada Niagara? Minunea naturala din Romania .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )