Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alimentul care ii ingrasa cel mai mult pe romani. il consuma zilnic, din cauza stresului. Iei si 4 kg pe saptamana

Playtech Playtech,
Alimentul care ii ingrasa cel mai mult pe romani. il consuma zilnic, din cauza stresului. Iei si 4 kg pe saptamana

Stresul, oboseala sau epuizarea determina un apetit crescut pentru acest aliment. aceasta slabiciune a organismului a fost indelung exploatata de producatori in ultimii 50 de ani. Ce aliment ii ingrasa cela mai mult pe romani. Acesta este consumat zilnic Consumarea unei cantitati mari de alimente ce contin zahar, fara ca noi sa ne dam seama . continuă pe Playtech

Firmele private care angajeaza cei mai multi romani. Surprize pe primele doua locuri

Romanii, asaltati de posturile de la firmele private! Ce surprize ii asteapta pe angajatori pe primele doua locuri. Firmele private angajeaza! Ce surprinze vin pentru romani? Companiile private recruteaza angajati, iar romanii care si-au pierdut locul de munca din cauza crizei sanitare au acum optiuni bune in vizor. Doi grei mari retaileri alimentari sunt pe .

Alimentul care rezista mii de ani si romanii il arunca daca trece data de expirare. Nu mai face aceasta greseala!

Daca omenirea ar trece printr-o criza, precum apocalipsa nucleara sau un razboi mondial, care ar fi alimentele sigure pentru consum. Alimentul pe care romanii il arunca Vorbind cu oamenii de stiinta, BBC a incercat sa raspunda la aceasta intrebare. Ce alimente ar fi sigure pentru consum si ce termen de consum ar avea acestea. Majoritatea .

Alimentul care are 6 beneficii nebanuite si pe care il avem toti in casa. La ce trebuie sa-l folosim

Originar din Italia, alimentul este obtinut integral sau partial din must de struguri. Concentrat si cu o aroma intensa, a inceput sa fie folosit cu spor si in Romania in ultimii ani. 6 beneficii ale unui aliment pe care il avem toti in casa Otetul balsamic nu este un ingredient pentru gatit incalzindu-l ii .

Alimentul care te scapa de deshidratare si tu nu stiai! E secretul longevitatii romanilor de la tara

Realmente, cu varsta ne uscam, iar una dintre cheile sanatatii si longevitatii este si gasirea cailor de a impiedica pe cat posibil uscarea corpului, in special la nivel celular. Pentru a putea muri tineri cat mai tarziu cu putinta, trebuie sa stim ca nu doar lichidele hidrateaza si nu toate lichidele o fac. Legumele si .

Mai mult de jumatate dintre parinti ar vrea revenirea fizica a copiilor la scoala Care ar fi cel mai putin dorit scenariu - studiu al Ministerului Educatiei

Peste 55% dintre parinti ar vrea revenirea copiilor la cursurile fata in fata, iar cel de al treilea scenariu - cursuri exclusiv online - ar fi cel mai putin dorit, conform unui studiu anuntat luni de Ministerul Educatiei.

Cel mai calduros an din istorie. Cate grade vor fi si in septembrie, in Romania

Dupa o perioada in care am avut parte de vreme la extreme, in Romania s-a asternut canicula. Urmatoarea perioada nu va fi cu mult diferita, ba chiar meteorologii atrag atentia ca 2020 ar putea fi cel mai calduros an din istoria tarii. 2020, an al extremelor meteorologice. Ar putea fi cel mai calduros din istorie .

Studiu: Mai mult de jumatate dintre parintii din Romania isi doresc revenirea copiilor la scoala

Potrivit unui studiu comandat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii, mai mult de jumatate dintre parintii din Romania prefera sa isi duca copiii la scoala. Aproape un sfert din acestia sunt de acord.

Cel mai bun desert de vara! Prajitura asta ti se va topi in gura

Chiar daca in calendar este toamna, ei bine, temperaturile de afara ne fac sa nu se dezlipim de vara. De aceea, iti oferim o reteta foarte gustoasa si rapida, care ti se va topi in gura si te va duce cu gandul la zilele de vara. Este un desert racoritor, numai bun pentru a contracara .

Cel mai ciudat obiect din spatiu. Nimeni nu stie ce este, cu adevarat.

Specialistii au inca nenumarate semne de intrebare dupa un obiect strain a intrat in sistemul nostru solar in anul 2017. Iata analiza primelor estimari si celor de acum! Care sunt ipotezele cercetatorilor? Obiect bizar in spatiu: Descoperirile specialistilor de pana acum Cometa bizara sau nava extraterestra? Specialistii inca au multe semne de intrebare despre obiectul .

Cel mai bun blat de pizza. Reteta este foarte simpla

Pizza este unul dintre cele mai populare feluri de mancare inventatea vreodata. Americanii au dezvoltat o obsesie cu acest preparat, 17% dintre toate restaurantele de pe teritoriul SUA fiind pizzerii. insa, pizza a intrat cu repeziciune si in patrimoniul gastronomic romanesc si sta la aceeasi masa cu mancarurile traditionale. Cum faci cel mai pufos blat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )