Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criptomonedele sunt tot mai des folosite la spalarea de bani. Cea mai mare parte a monedelor Bitcoin stranse de hackeri ajung in portofele private

Adevărul Adevărul,
Criptomonedele sunt tot mai des folosite la spalarea de bani. Cea mai mare parte a monedelor Bitcoin stranse de hackeri ajung in portofele private

Infractorii au devenit tot mai soficticati in folosirea criptomonedelor in spalarea de bani, sute de milioane de dolari trecand in 2019 prin portofele electronice care permit utilizatorilor sa le ascunda urma, potrivit unui studiu realizat de firma de cercetare a sectorului monedelor digitale. continuă pe Adevărul

Alimentul care este aur pentru sanatate. Trebuie consumat cat mai des

Alimentul acesta este aur pentru sanatate si e, cu siguranta, unul dintre cele mai iubite produse din frigider. Motivele pentru care trebuie consumat cat mai des sunt nenumarate, iar medicii incurajeaza sa il mancam in cantitati cat mai mari. Ce aliment trebuie consumat cat mai des de romani Medicii atrag atentia asupra unui aliment care .

Alimentul care te scapa de toate durerile. Este la indemana tuturor, trebuie sa-l consumam mai des

Un aliment te va ajuta sa scapi de dureri. Toti il au in casa, dar putini stiu beneficiile acestuia. Despre ce este vorba si cum ai putea sa-l consumi mai des pentru a-ti imbunatati stilul de viata? E usor sa-l introduci in meniul tau. Alimentul care te ajuta impotriva durerilor Aloe vera e foarte importanta, .

Medicii avertizeaza. COVID-19 ucide tot mai multe femei insarcinate. Tanara viitoare mamica, moarta inainte sa-si cunoasca bebelusul. Prin ce chinuri a trecut femeia

Tot mai multe femei gravide ajung sa se infecteze cu noul coronavirus, punandu-le viata lor si a bebelusilor in pericol. O femeie in varsta de 33 de ani, insarcinata cu al doilea copil, s-a infectat cu COVID-19 in luna a opta de sarcina. Din cauza complicatiilor aparute, femeia a fost internata de urgenta la spital.

Clotilde Armand, anunt socant: Lucrurile incep sa devina tot mai clare. Mi-a cerut demisia

Intru-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand sustine ca avocata lui Liviu Dragnea i-a cerut demisia din functia de primar. De asemenea, Armand sustine ca aceasta a comunicat acest lucru in publicatia unui fost actionar al unei firme de salubrizare. Anunt socant a lui Clotilde Armand in cadrul mesajului .

Se cauta forta de munca inainte de Sarbatori. Care sunt cei mai cautati angajati

Perioada de sarbatori este una grea pentru multi romani ramasi fara servici, din cauza pandemiei. Multi au ajuns in somaj tehnic, iar altii au ajuns cu buzunarele goale. Conform unui studiu, zilele acestea se cauta forta de munca, ceea ce este o veste buna. Vestea este foarte buna, mai ales pentru romanii aflati intr-o astfel .

Preturile alimentelor explodeaza in Romania. Sunt cele mai mari din ultimii 6 ani!

Vesti rele pentru romani. Preturile alimentelor explodeaza in Romania: sunt cele mai mari din ultimii ani. Iata ce ne asteapta anul viitor din acest punct de vedere! Preturile explodeaza in Romania Situatie ingrijoratoare. Preturile alimentelor explodeaza in Romania si in restul lumii. Conform unui raport realizat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )