Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sotia medicului-erou de la Piatra Neamt rupe tacerea. Cine a cautat-o, de fapt, dupa incendiu

Playtech Playtech,
Sotia medicului-erou de la Piatra Neamt rupe tacerea. Cine a cautat-o, de fapt, dupa incendiu

Era in firea lui sa se sacrifice pentru altii, a spus Alina Claudia Denciu, sotia medicului-erou de la Piatra Neamt. Femeia continua seria declaratiilor despre intamplarea din Sectia ATI care a indoliat Romania. Noi declaratii ale sotiei medicului-erou de la Piatra Neamt despre situatia acestuia Medicul Catalin Denciu si-a riscat propria viata, insa a salvat . continuă pe Playtech

Sotia eroului de la Piatra Neamt rupe tacerea. Ce i-a spus Catalin Denciu, dupa tragedie

Sotia medicului erou de la Piatra Neamt a relatat dialogul cu sotul ei, inainte ca acesta sa fie transportat la spitalul din Iasi. Sotia medicului eroului de la Piatra Neamt, primul dialog cu sotul ei dupa incendiu: Era ingrozit de ceea ce a putut sa vada acolo, ingrozit Eu sunt bine, ceilalti ardeau, ardeau .

Adevarul despre medicul erou de la Piatra Neamt. O fosta pacienta rupe tacerea

Saptamana trecuta o noua drama, compartiva cu cea din Colectiv, a avut loc la Piatra Neamt. Un incendiu de proportii a avut loc la Spitalul din Piatra Neamt, soldat cu zece decese. in acelasi incendiu alte persoane au fost ranite grav, printre care si medicul Ioan Catalin Denciu. Acesta, in incercarea de a-si salva pacienti, .

Un reputat medic rupe tacerea dupa incendiul din Piatra Neamt: Sunt o bomba cu ceas

Zece persoane au decedat in incendiul care a izbucnit sambata seara la sectia ATI din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Din primele evaluari ale pompierilor, prima ipoteza a cauzei incendiului este un scurtcircuit, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. S-a inceput ancheta. Despre evenimentul tragic a vorbit .

RAMONA IOANA BRUYNSEELS, MESAJ PENTRU ORBAN: Promisiunea unui ajutor banesc familiilor rudelor celor decedati la Piatra Neamt nu va putea sa le cumpere tacerea

Liderul umanist Ramona Ioana Bruynseels, candidat pentru Senatul Romaniei din partea PPU social-liberal), califica drept nepotrivite promisiunile premierului Ludovic Orban privind acordarea unui ajutor banesc familiilor celor decedati in incendiul de la Piatra Neamt, la mai putin de o zi de la tragedie. Chiar daca ajutorul pentru aceste familii indurerate este firesc, gestul politicianist al premierului nu va face decat sa ii jigneasca pe cei vizati, spune Ramona Ioana Bruynseels, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Sotia medicului erou de la Piatra Neamt: Mi-a spus, inainte de a se sui in Ambulanta, ca el este bine, ceilalti au ars Era intr-o stare de agitatie, de oroare de ceea ce vazuse

Alina Denciu, sotia medicului Catalin Denciu, de la Spitalul din Piatra Neamt, care a suferit numeroase arsuri in timp ce incerca sa-i salveze pe pacientii din sectia ATI cuprinsa de flacari, a povestit la Digi24 ca, atunci cand au reusit sa vorbeasca la telefon, imediat dupa incendiul de la Terapie Intensiva, doctorul i-a spus ca el e bine, ceilalti au ars.

Sotia medicului-erou de la Piatra Neamt: A fost carnagiu acolo. Credeti-ma ca nu mai pot

Zece pacienti au murit in urma unui incendiu care a izbucnit sambata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Alte sapte persoane, inclusiv medicul Ioan Catalin Denciu, care a.

Doliu in lumea sportului, dupa incendiul de la Piatra Neamt. Cine era, de fapt, una dintre victime

Mircea Covataru, un cunoscut antrenor de lupte din Piatra Neamt, se numara printre cele zece victime ale incendiului de la sectia ATI Piatra Neamt. Doliu in lumea sportului: antrenorul de lupte Covataru, printre victimele incendiului de la Piatra Neamt Zece pacienti care erau bolnavi de COVID-19 si erau intubati au decedat dupa un incendiu care .

Cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt. A sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii

S-a aflat cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt, care a sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii din sectia ATI. Medicul de garda Catalin Denciu si asistenta au suferit grave arsuri in incendiul de la spitalul Piatra Neamt deoarece au incercat sa salveze cat mai multi bolnavii .

Cine sunt cei 10 pacienti care au decedat in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Persoanele aveau varste cuprinse intre 67 si 86 de ani

Persoanele care s-au stins din viata,in urma incendiului desambata seara, in Sectiia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, erau7 barbati si 3 femei, cu varste cuprinse.

Cine este Catalin Denciu, medicul-erou din Piatra Neamt. De ce s-a intors sa profeseze in Romania

Medicul erou Ioan Catalin Denciu, cel care a suferit arsuri grave in incercarea de a-si salva pacientii dinincendiul de la Piatra Neamt, este descris de pacienti drept o persoana calda si grijulie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )