Libnet.ro
UNICEF

15:01

Alro, pierderi nete mai mari cu 88%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alro, pierderi nete mai mari cu 88%

Producatorul de aluminiu Alro Slatina ALR), controlat de grupul Vimetco, a inregistrat in primele trei luni ale anului curent o pierdere neta ajustata de 51 milioane lei 11,3 milioane euro), cu 88% mai mare fata de pierderea de 27 milioane lei din. continuă pe Wall-Street Ro

Pierderi de 14 ori mai mari pentru Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea a raportat pierderi de aproape 79 milioane lei in primele trei luni ale acestui an, de peste 14 ori mai mari decat in perioada similara a anului trecut, care au fost de 5,6 milioane, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Oil Terminal a raportat venituri mai mari cu 16%

Compania de stat Oil Terminal Constanta OIL) a raportat pentru primul trimestru venituri din prestarea de servicii de 27 milioane lei 6 milioane euro), cu 15,8% mai mari comparativ cu nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, si un profit net de 480. 000 lei.

Romania ocupa locul 5 intr-un top al celor mai mari consumatori de alcool

Romanii ocupa locul cinci din 194, in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume. Potrivit unui clasament intocmit de Organizatia Mondiala a Sanatatii, romanii sunt devansati la capitolul.

Romanii, printre cei mai mari consumatori de alcool din lume

Romania ocupa locul 5 in lume, in ceea ce priveste consumul de alcool, arata un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Raportul din acest an arata ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de.

India: Cele mai mari alegeri parlamentare din lume s-au incheiat dupa cinci saptamani de scrutin

Cele mai mari alegeri parlamentare din lume s-au incheiat luni, in India, dupa ce peste 800 de alegatori si-au exprimat optiunea electorala in cele cinci saptamani dedicate scrutinului, relateaza AFP.

Armax Gaz a avut in primul trimestru afaceri mai mari cu 25%

Producatorul de echipamente pentru industria gazelor si petrolului Armax Gaz Medias ARAX) a avut in primul trimestru o cifra de afaceri de 17 milioane lei 3,7 milioane euro), mai mare cu 25% fata de 13,6 milioane lei in primele trei luni ale anului trecut, ca urmare a cresterii productiei vandute.

Cele mai mari scandaluri ale politistilor teleormaneni

Mai multi politisti teleormaneni au ajuns in ultimii ani din postura de aparatori ai legii in postura de infractori fie pentru protejarea unor interlopi, fie pentru acte de santaj sau luare de mita. in 2011 un post comunal de politie din Teleorman a fost inchis dupa ce toti politisti de aici au fost saltati pentru luare de mita.

Cele mai mari scandaluri cu politisti din Alba: achitarile bat condamnarile

De-a lungul ultimilor ani au ajuns in fata instantelor de judecata mai multi politisti din Alba pentru acuzatii de coruptie sau purtare abuziva. Unii au pierdut procesele si au fost condamnati la inchisoare, in timp ce altii au fost achitati. Niciunul nu a primit sentinta cu executare.

Cele mai mari scandaluri ale politistilor, la Sibiu - de la infractiuni de coruptie sau conducere sub influenta alcoolului la omor calificat

Scandalurile cu oameni ai legii nu au ocolit Sibiul. in ultimii ani, ele s-au lasat inclusiv cu condamnari ale oamenilor legii, iar mai multe dosare sunt pe rol.

Business B1 la zi: Schimbare de lider in topul celor mai mari companii din Romania (VIDEO)

Automobile Dacia SA a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 18,4 miliarde de lei 4,16 mld. euro), in crestere cu 45% fata de anul anterior, cel mai bun rezultat din istorie pentru fabrica de autoturisme de la.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3302 seconds )