Libnet.ro
UNICEF

18:15

Alstom a inregistrat un profit net de 375 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alstom a inregistrat un profit net de 375 milioane euro

Grupul Alstom a inregistrat, intre 1 aprilie si 30 septembrie, un profit net de 375 milioane euro, in scadere cu 11 milioane euro fata de primul semestru al anului fiscal 2012-2013, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul OMV a inregistrat, in trimestrul al treilea, un profit de 263 milioane euro

OMV a inregistrat, in trimestrul al treilea, un profit net de 263 milioane euro, in coborare cu 17%, pe fondul scaderii vanzarilor cu 2%, la 10,69 miliarde euro, a anuntat grupul.

Petrom marcheaza un nou record dupa primele noua luni: profit net de peste 830 de milioane de euro, in crestere cu 26%

Profitul net al Petrom a ajuns la 3,663 miliarde de lei 831,6 milioane de euro) dupa primele noua luni ale anului, in crestere cu 26% fata de rezultatul inregistrat in perioada similara din 2012, potrivit datelor financiare transmise de companiei Bursei de Valori Bucuresti BVB). in schimb, vanzarile Petrom au scazut cu 5%, la 18,15 miliarde de lei 4,1 miliarde de euro).

Grupul Garanti Romania a inregistrat un profit net de 26,3 milioane de euro

Grupul Garanti Romania a inregistrat un profit net consolidat de 26,3 milioane de euro in primele noua luni, mai mult decat dublu fata de perioada similara a anului trecut, conform unui comunicat trimis redactiei.

BRD a inregistrat, in primele noua luni, un profit net de 51 milioane lei

BRD-Groupe Societe Generale a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit net de 51 milioane lei si un venit net bancar de 2,059 miliarde lei, in scadere cu 5,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

World Trade Center Bucuresti a inregistrat profit brut de 470.000 euro in trimestrul al treilea

World Trade Center Bucuresti WTCB), companie aflata in insolventa din anul 2011 si care controleaza hotelul de 4 stele Pullman, a inregistrat un profit brut de aproximativ 470. 000 de euro in trimestrul III al anului, in crestere cu 54% comparativ cu.

Venituri de 116 milioane euro pentru Cosmote in trimestrul al treilea

Cosmote Romania a inregistrat in trimestrul al treilea venituri de 116 milioane euro, in scadere usoara fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut, iar profitul EBITDA castigurile operationale inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor) a coborat cu 3,5%, la 33 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa.

INTERVIU Dragos Ciocarlan, Philips: Piata romaneasca de becuri auto poate creste cu pana la 50% pe termen mediu, la 6 milioane euro

Piata romaneasca de becuri auto este in crestere constanta, iar clientii au devenit tot mai educati si au invatat sa se fereasca de becurile si sistemele de iluminat slabe calitativ, crede Dragos Ciocarlan, sales manager Romania Bulgaria Automotive Lighting la Philips. Piata de lumini auto este estimata la 4-5 milioane euro in prezent, iar pe termen mediu aceasta poate ajunge la 6 milioane euro, potrivit oficialului Philips.

BERD vrea sa investeasca, anul viitor, in tara noastra pana la 600 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa investeasca anul viitor in tara noastra pana la 600 milioane euro, nivel probabil similar celui din acest an si din 2012, vizand in principal industria energiei si sectorul bancar, relateaza Bloomberg.

Continental incepe productia de anvelope de 20 de inch la fabrica de la Timisoara unde investitiile totalizeaza 30 milioane euro anul acesta

Continental Automotive a inceput productia de test pentru anvelope de 20 de inch la Timisoara, investitiile totale in unitate ridicandu-se la circa 30 milioane euro in 2013, cam la nivelul anului trecut, a spus la un eveniment cu presa Klaus Ohlwein, directorul general al fabricii. Compania are peste 2. 000 de angajati la uzina care a inceput productia acum 13 ani cu anvelope de 13 inch.

Noul PNDR propune 828 milioane euro pentru investitii in dezvoltarea exploatatiilor agricole

Proiectul Ministerului Agriculturii and si Dezvoltarii Rurale MADR) pentru noul Program National de Dezvoltare Rurala PNDR) propune suma de 828 milioane euro pentru investitii directe in dezvoltarea exploatatiilor agricole, conform surselor de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )