Libnet.ro
UNICEF

13:15

BERD vrea sa investeasca, anul viitor, in tara noastra pana la 600 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD vrea sa investeasca, anul viitor, in tara noastra pana la 600 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa investeasca anul viitor in tara noastra pana la 600 milioane euro, nivel probabil similar celui din acest an si din 2012, vizand in principal industria energiei si sectorul bancar, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

O banca chineza nu isi va deschide filiala in tara noastra, pana cand nu vom avea investitii chineze serioase

Banca de Dezvoltare din China ar putea fi interesata sa patrunda in tara noastra, prin deschiderea unei filiale, intrucat studiaza piata autohtona de ani de zile, potrivit lui Gabriel Ghelmegeanu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-China.

Israel vrea sa coopereze cu tara noastra privind protectia mediului

Ministrul Mediului and si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a discutat cu ministrul Protec and tiei Mediului din Israel, Amir Peretz, despre intarirea cooperarii bilaterale in domeniul protec and tiei mediului intre cele doua state, arata un comunicat de presa remis redac and tiei.

Grecia va lansa anul viitor o retea nationala de internet WI-FI gratuit

Primul ministru al Greciei, Antonio Samaras, a anuntat ca planuieste sa lanseze o retea de internet WI-FI gratuit, care sa acopere tara in totalitate incepand chiar de anul viitor, transmite GreekReporter.

Agentiile de plati pentru dezvoltarea rurala din tara noastra - ineficiente

Update 18:15 Daniel Constantin: APIA a platit beneficiarilor 5,5 miliarde de euro Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a platit catre beneficiari 5,5 miliarde de euro din suma totala de 8,1 miliarde de euro, pe care tara noastra o are la dispozitie in perioada 2007 - 2013, dar care trebuie cheltuita pana in 2015, a declarat azi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in cadrul unei conferinte de presa.

Companiile de stat nu vor putea majora anul viitor numarul prognozat de personal

Companiile de stat nu vor putea majora nici anul viitor numarul prognozat de personal comparativ cu cel din acest an decat cu aprobarea speciala a Guvernului sau a autoritatilor locale, se arata in proiectul bugetului de stat publicat de Ministerul Finantelor.

Nita spera sa finalizeze, anul viitor, negocierile pentru Tarnita si Unitatile 3 si 4

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, spera ca anul viitor sa finalizeze negocierile pentru atragerea de parteneri privati in constructia hidrocentralei Tarnita circa un miliard de euro) si a Unitatilor 3 si 4 de la Cernavoda 6,5 miliarde de euro).

Nita: Sper ca anul viitor vom finaliza negocierile pentru Tarnita si reactoarele nucleare 3 si 4

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a declarat, miercuri, ca spera ca anul viitor vor fi finalizate negocierile pentru atragerea de parteneri pentru constructia hidrocentralei Tarnita si a reactoarelor nucleare 3 si 4, investitii cu o.

Autoritatile locale au de castigat de pe urma intelegerii cu FMI. Plafonul de imprumuturi pentru achitarea datoriilor primariilor va creste de anul viitor

Printre cei care au de castigat de pe urma intelegerii Guvernului cu FMI sunt autoritatile locale. Astfel, plafonul de imprumuturi din Trezorerie pentru achitarea datoriilor primariilor va creste de anul viitor.

VIDEO Peter Gabriel concerteaza prima data in Romania anul viitor

Celebrul artist britanic Peter Gabriel va concerta pentru prima data in Romania anul viitor, anunta organizatorii concertului, Emagic. Spectacolul va avea loc pe 8 mai, in pavilionul central al complexului Romexpo.

Simona Halep: Sper sa pot sa joc si anul viitor asa cum am evoluat in 2013

Simona Halep a castigat Turneul Campionelor de la Sofia, in finala sportiva din Romania trecand de Samantha Stosur. Sunt foarte fericita, imi doream sa castig mult acest turneu. Sper ca voi putea juca anul viitor cum am facut-o in acest an si sa am prestatii bune in Australia, a precizat Simona.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )