Libnet.ro
UNICEF

18:00

O alta mare uzina auto din Europa Centrala reia productia

Hotnews Hotnews,
 O alta mare uzina auto din Europa Centrala reia productia

Uzina Hyundai din Cehia a reluat luni productia, in doua schimburi, la o saptamana dupa ce si uzina colegei de alianta, Kia, si-a reluat activitatea, scrie Automotive News. Cehia este una dintre tarile europene care a anuntat un plan clar de revenire la normal a economiei si majoritatea activitatilor vor putea fi deschise inainte de 25 mai. continuă pe Hotnews

Europa Centrala a gestionat mai bine criza sanitara, dar cea economica ar putea sa o ingenuncheze

Dupa modelul Cehiei, Polonia va incepe din 19 aprilie repornirea treptata a economiei, dupa masurile introduse in urma cu cateva saptamani pentru limitarea pandemiei de COVID-19, a anuntat marti ministrul sanatatii polonez Lukasz Szumowski. Europa Centrala a gestionat bine criza sanitara, dar cea economica ar putea sa stea o ingenuncheze cred analistii.

Piata auto din Romania a scazut cu aproape 24%, conform APIA

Piata auto din Romania a inregistrat o scadere de 23,8% in primele trei luni ale acestui an, fata de.

APIA: Piata auto din Romania a scazut cu aproape 24%, in primul trimestru

Piata auto din Romania a inregistrat o scadere de 23,8% in primele trei luni ale acestui an, fata de acelasi interval din 2019, arata datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA), publicate luni.

Prima tara din Europa in care scolile au inceput din nou

Danemarca este prima tara din Europa care redeschide gradinitele si scolile primare. Elevii vor mentine distanta sociala la intrarea in institutia de invatamant si in sala de curs.

Cluj-Napoca: Cea mai mare Sala Polivalenta din tara va deveni centru de suport medical

Autoritatile din Cluj-Napoca pregatesc scenariul transformarii BT Arena, cea mai mare arena sportiva din tara pana la 10. 000 locuri), in centru de suport medical pentru bolnavii afectati de Covid-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )