Libnet.ro
UNICEF

01:05

O alta stea a apus! Un mare cantaret a incetat din viata

Antena3 Antena3,
O alta stea a apus! Un mare cantaret a incetat din viata

O alta stea a apus! Un mare cantaret a incetat din viata. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

TRAGEDIE in lumea cinematografiei! O CELEBRA actrita s-a stins din viata (FOTO)

Actrita Kim Porter s-a stins din viata la varsta de 47 de ani, din cauza unei raceli. Aceasta a fost gasita fara suflare, joi, in locuinta sa din Los Angeles. in ultima perioada, fosta iubita a rapper.

Veste dramatica! Un indragit scriitor s-a stins din viata

Scriitorul mexican Fernando del Paso a murit miercuri la varsta de 83 de ani. Acesta s-a stins din viata intr-un spital din Guadalajara. Alaturi de tine pentru totdeauna, Fernando del Paso!, a scris pe .

TRAGEDIE! O celebra actrita s-a stins din viata la cateva zile dupa ce a strans banii de inmormantare (FOTO)

Actrita Shirley Hellyar, in varsta de 40 de ani, s-a stins din viata la cateva zile dupa ce a reusit sa stranga 8000 de euro bani de inmormantare. Aceasta credea ca a invins cancerul si pentru a.

Comisia pentru infrastructura: Romanii s-au saturat sa-si piarda ore din viata in trafic

Lucian Bode, presedintele Comisiei pentru transporturi si infrastructura, spune ca romanii s-au saturat sa piarda sute de ore din viata in trafic si trebuie gasite solutii. Bode a participat la conferinta.

Razbunare crunta: Ce i-a putut face Stefan Banica Jr fostei iubite... Toate femeile din viata artistului au ramas fara replica!

Stefan Banica Junior a castigat procesul cu fosta lui iubita, Camelia Constantinescu, femeia care i-a daruit un baiat, dupa o relatie de cinci ani! Aceasta i-a cerut, printre altele, celebrului cantaret.

Doliu in lumea filmului. O actrita cunoscuta s-a stins din viata

A murit Katherine MacGregor, celebra actrita din Little House on the Prairie Casuta din prerie). Actrita americana avea varsta de 93 de ani si traia la Casa de Film si Televiziune din.

Detalii cutremuratoare din viata unei maicute care a vrut sa se arunce de la etaj: Mama ei s-a sinucis tot asa, in acelasi loc!

Irina G. , in varsta de 35 de ani, a vrut sa se sinucida, miercuri, aruncandu-se de la etajul patrual unui bloc de pe Aleea Parc din Barlad. Fix din acelasi loc s-a aruncat in gol, luandu-si viata, si.

Selfie-ul face o noua victima. Un adolescent s-a stins din viata pe un vagon in Gara Onesti

Un adolescent a murit electrocutat, marti, dupa ce s-a urcat pe un vagon din Gara Onesti, judetul Bacau, pentru a face un selfie. Potrivit martorilor, baiatul se urcase pe tren pentru a-si face un selfie cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )